Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άση Μπήλιου: Ο Ερμής πέρασε στους Διδύμους και θα παραμείνει μέχρι τις 11/7 - Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

6 Μαΐου 2021 14:43
Άση Μπήλιου: Ο Ερμής πέρασε στους Διδύμους και θα παραμείνει μέχρι τις 11/7 - Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Πέμπτης (6/5) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και για το ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Ερμής που πέρασε στους διδύμους και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 11/7. Με την Λίτσα Πατέρα να επισημείνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις 6 & 13 Μαΐου, ενώ επισήμανε και πως θα κυλήσει ο μήνας για όλα τα ζώδια.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η μέρα κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα, καθώς η κύρια όψη της είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που αφορά κυρίως τις ερωτικές, αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. Μολονότι η όψη είναι ήπια, οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο, παραπέμπουν σε ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές, αλλά και στην προσωπική μας ζωή.

Είναι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να βγουν ζήλιες, να γίνουν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, μολονότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε κι από κάποιες ρυθμίσεις ή να έρθει μια καλή είδηση σε σχέση με τα οικονομικά.

Η Σελήνη θα παίζει τον ρόλο του ειρηνοποιού από τους Ιχθύς και θα σχηματίσει ένα ωραίο εξάγωνο τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα βοηθητικό για να είμαστε πιο χαλαροί. Το βράδυ η σύνοδος με τον Ποσειδώνα έχει έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα, αλλά και τάση για ονειροπόληση

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share