Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: Ο Μάιος έχει πολλές πρωτιές - Πως θα μας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής; (Video)

Ορόσημο η 20η Μαΐου - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

5 Μαΐου 2021 11:29
Άση Μπήλιου: Ο Μάιος έχει πολλές πρωτιές - Πως θα μας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής; (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τετάρτης (5/5) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και μίλησε για το πως θα μας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής και έδωσε ως ημερομηνία-ορόσημο την 20η Μαΐου. Με την Λίτσα Πατέρα να επισημείνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις 6 & 13 Μαΐου, ενώ επισήμανε και πως θα κυλήσει ο μήνας για όλα τα ζώδια.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων από τα ξημερώματα κι ίσως είναι δύσκολο να είμαστε εντελώς συγκεντρωμένοι και να μη χάνεται λίγο το μυαλό μας σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε.

Οι όψεις της είναι θετικές, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργώντας τάση για απρόοπτες εξελίξεις, αλλά που στην πλειοψηφία τους έχουν θετικό χαρακτήρα. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στην ημέρα μας.

Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς ταιριάζει στην Σελήνη στους Ιχθύς. Ας κρατήσουμε αυτή την ευαίσθητη ματιά κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ημέρες που ευνοούν ιδιαίτερα και τη διαίσθηση μας που δεν πρέπει να την αγνοούμε!»

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share