Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Λίτσα Πατέρα: Ιδιαίτερη προσοχή στις 6 & 13 Μαΐου - Πως θα κυλήσει ο μήνας για όλα τα ζώδια (Video)

Ποια ζώδια θα επωφελυθούν

4 Μαΐου 2021 13:27
Λίτσα Πατέρα: Ιδιαίτερη προσοχή στις 6 & 13 Μαΐου - Πως θα κυλήσει ο μήνας για όλα τα ζώδια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τόνισε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις 6 & 13 Μαΐου, ενώ επισήμανε και πως θα κυλήσει ο μήνας για όλα τα ζώδια. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια:

«Ο Ερμής από σήμερα περνάει σπίτι του, στο Ζώδιο των Διδύμων και αρχίζουμε τις νέες γνωριμίες, τις κοινωνικές επαφές, το φλερτ, βελτιώνουμε σχέσεις με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες και χαμογελάμε όσο πιο πολύ μπορούμε! Επικοινωνιακά ευνοημένοι από εδώ και πέρα θα είναι τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!»

Τα ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Ζώδια: Υπάρχουν κάποια ζώδια που ανά τακτά χρονικά διαστήματα… τσακώνονται με την αλήθεια και προτιμούν να λένε ψέματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα. Δες ποια είναι για να έχεις πάντα το νου σου και να περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να τα εμπιστευθείς.

Προσοχή: Μην τους ανοίξεις την καρδιά σου από την πρώτη στιγμή και τους αποκαλύψεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου. Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα πιο ισχυρά ζώδια και οι κρυμμένες τους δυνάμεις.

Δίδυμοι

Είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο με πολλές ιδιομορφίες και παραξενιές. Πολλές φορές βέβαια θα σου φανούν αναξιόπιστοι, όχι επειδή όντως είναι, αλλά επειδή έχουν περίπλοκους χαρακτήρες.

Λέων

Τους αρέσουν να εντυπωσιάζουν τους γύρω τους και αυτό πολλές φορές σημαίνει πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή πάνω τους. Πρόσεξε τι θα τους εμπιστευτείς γιατί προκειμένου να γίνουν το επίκεντρο μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά σου!

Τα ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Τοξότης

Είναι λίγο εγωιστές και τους νοιάζει να περνάνε καλά! Κοιτώντας το εγώ τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο πολλές φορές θα παρασυρθούν και θα κάνουν πράγματα που θα τους κάνουν στα μάτια σας αναξιόπιστους.

Σκορπιοί

Είναι λίγο μυστικοπαθείς, είναι γοητευτικοί και αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Μπορείς όμως να τους εμπιστευθείς εις βάθος; Λίγο δύσκολο…

Τώρα ελπίζουμε πως ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αν συναντήσεις κάποιο από τα παραπάνω ζώδια στη ζωή σου, τη φιλική, την επαγγελματική ή την ερωτική.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share