Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

30 Απριλίου 2021 06:59
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, είναι η ιδανική ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές επικοινωνίες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με τα άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς να εμπιστεύεσαι, αυτά της οικογένειας σου! Η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου, είναι αυξημένες!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού σήμερα, θα νιώσεις πλήρη ικανοποίηση, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου ή στόχου! Επίσης να αναμένεις, ένα χαρμόσυνο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, άκου την διαίσθηση σου, σε οποιαδήποτε δράση σου! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να προβλέπεις ποιες θα είναι οι συνέπειες τους! Επιπλέον, μία αποκάλυψη ενός σημαντικού μυστικού, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, σε ωθεί σε αλλαγές που θες καιρό να κάνεις και στην εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων! Έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και απόλυτα θετικές εξελίξεις στην ζωή σου! Δένεσαι συναισθηματικά με φίλους και γενικά θα νιώσεις, πως όλοι οι άνθρωποι σε αγαπούν!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ευνοούνται σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας σου!

Είσαι πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες, αφού αναγνωρίζεσαι κοινωνικά και ζεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, είσαι περιζήτητος και δημοφιλής σήμερα, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς! Επιπλέον, αφού η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια και κάνεις ευχάριστες θετικές αλλαγές, που τόσο καιρό ήθελες!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, εκμεταλλεύεσαι το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς! Προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου παντού, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τα κέρδη σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με το ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή! Καταφέρνεις και έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία και επίσης, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα χαρμόσυνο νέο που θα σε δικαιώσει, όπως και πολλές ωφέλιμες συζητήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, θα σε βοηθήσει πολύ, όσον αφορά την εμφάνιση σου! Είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου! Καταφέρνεις επίσης, να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και ευκολίες στην καθημερινότητα, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα πραγματικά φίλε Αιγόκερε, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού! Είσαι σίγουρα περιζήτητος, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός και θα έρθουν πάμπολλες ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ευχάριστες συζητήσεις! Θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης και έτσι, οποιαδήποτε δραστηριότητα σου, στέφεται με επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα! Απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη εξέλιξη με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι, θα έρθει τώρα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθούν να πετύχεις στόχους και επιθυμίες! Επιπλέον γίνεσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις και μπορείς να αποκτήσεις ότι ποθείς ή σκοπεύεις τώρα, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στο Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού! Επίσης, η ημέρα, φέρνει ευχάριστα και χαρμόσυνα μηνύματα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share