Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λίτσα Πατέρα: «Προσοχή σε οικονομικές συναλλλαγές» - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

26 Απριλίου 2021 12:55
Λίτσα Πατέρα: «Προσοχή σε οικονομικές συναλλλαγές» - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στις οικονομικές μας συναλλαγές. Παράλληλα, η Άση Μπήλιου, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (26/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και μίλησε για την πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου που θα μας κάνει πιο ανήσυχους, ενώ μπορεί να προκαλέσει & εντάσεις στις σχέσεις μας ή να οδηγήσει σε ρήξεις σε ορισμένα ζώδια

Λίτσα Πατέρα - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες κι εμπόδια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν προσπαθήσετε, δε θα βγείτε από προσωπικά και επαγγελματικά αδιέξοδα. Απλά, θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, θα σας πιάσει ξαφνικά μια συναισθηματική ή οικονομική ανασφάλεια ή φοβίες και αμφιβολίες για το άμεσο μέλλον, όμως, το παν είναι να κάνετε σωστή διαχείριση και να κρατηθείτε στα όρια του μέτρου.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 26 Απριλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, λόγω της Συνόδου Ερμή-Αφροδίτης, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά σου αγαθά, αλλά και τις αξίες σού, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο τους στόχους σου, αγαπητέ Κριέ! Ξεπερνάς κάποια προβλήματα σε κάθε είδους επαφές και συναναστροφές, απλά χρησιμοποιώντας τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έχεις μία χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη διάθεση, σε ότι κι αν κάνεις! Η Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, σου προσφέρει ισχύ, αλλά και κέφι! Έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν και επιπλέον σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Αν έχεις σκοπό αυτήν την περίοδο να κάνεις μία σημαντική συζήτηση, τώρα είναι η ιδανικότερη στιγμή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή και να ανακαλύψεις, την κατάλληλη στιγμή για να σε ωφελήσουν, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου και τις ιδέες που θες να υλοποιήσεις! Οι προσπάθειες σου να εκπληρώσεις κάποια κρυφά όνειρα σου, ανταμείβονται, όπως και ορισμένους από τους αγώνες σου για κάποιες ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Καταφέρνεις και σβήνεις φόβους και ανασφάλειες και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις τα «θέλω» σου!

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 26 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης φίλε Καρκίνε, ενισχύεις συναισθηματικά και δυναμικά, τις επαφές σου με τους φίλους σου, περνάς όμορφα μαζί τους, νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό τους, αφού με την βοήθεια, τις συμβουλές και την στήριξη τους, πετυχαίνεις στόχους! Οι που ήθελες να γίνουν εδώ και καιρό, επιτέλους πραγματοποιούνται, αφού η αυξημένη σου τύχη, αλλά και οι σύμμαχοι σου, σου δίνουν άπειρες ευκαιρίες να το κάνεις!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, συνετίζεσαι και διορθώνεις λάθη του παρελθόντος! Καταφέρνεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις κακοτοπιές και να ξεπεράσεις δυσκολίες που υπήρχαν από το παρελθόν! Οι συγκυρίες και τα γεγονότα την σημερινή ημέρα, θα σε διευκολύνουν και θα φέρουν θετικές εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, βελτιώνεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρεις σίγουρα σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με την Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, να αυξήσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, αλλά και της διορατικότητας σου! Δώσε την απαραίτητη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις την σημερινή ημέρα, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον οικογενειακό, είτε στον κοινωνικό τομέα και θα αναγνωρίσεις παγίδες, τις οποίες προλαβαίνεις και γλιτώνεις τις αρνητικές συνέπειες και τα κακώς κείμενα!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητό Ζυγέ, με την Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, να σε κάνει οξυδερκή, διορατικό και αποφασισμένο να κατακτήσεις πόθους, επιθυμίες και σκοπούς, καταφέρνεις να είσαι αποτελεσματικά προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σε ζημιώσουν. Μία αποκάλυψη σε ευνοεί απίστευτα και εξυπηρετεί τους μετέπειτα στόχους σου, αλλά και την θετική πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων!

Ζώδια Δευτέρα 26 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η όψη Συνόδου Ερμή-Αφροδίτης, σε βοηθά με ποικίλους τρόπους, ώστε να είσαι προσγειωμένος, αποφασιστικός, ώριμα δυναμικός και να ξέρεις να ακούς και να κατανοείς, τι έχει να πει ο συνομιλητής σου! Θα καταφέρεις να πείσεις τους άλλους για αυτό που θες και θα μπορέσεις σίγουρα να γλιτώσεις λεκτικά λάθη! Η όψη θα φέρει εξομάλυνση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σου και αρκετές ωφέλιμες συνέπειες, λόγω της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και των εκφραστικών σου ταλέντων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, παίρνεις πλέον τα πράγματα αρκετά σοβαρά και φροντίζεις επιμελώς τα αυξημένα σου καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου! Η Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, σου επαναφέρει λύσεις και ευκαιρίες, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις σου! Καταφέρνεις να ανταποκριθείς άψογα, σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν τώρα διεκπεραίωση και άμεση τακτοποίηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, η Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου, θα σου προσφέρει καλοπέραση, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή, την προσωπικότητα και την λάμψη σου! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού των γύρων σου και πραγματικά θα νιώσεις πρωταγωνιστής! Το γεγονός ότι δεν φέρεσαι πια παρορμητικά και επιπόλαια, σε ωθεί να κατακτήσεις περισσότερους από έναν, μεγαλεπήβολους στόχους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με την Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, είσαι ιδιαίτερα ικανός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδιαίτερα στο στενό σου περιβάλλον! Ενδυναμώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και αν επιστρατεύσεις την λογική σου, θα πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις, όσον αφορά το σπίτι. Επιπλέον εύνοια έχεις σήμερα, αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις ή να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, με την Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, θα αισθανθείς πιο δυνατός και αποφασισμένος από ποτέ, για να κάνεις τις αλλαγή που θες καιρό τώρα! Η όψη θα σε ωθήσει να σκεφτείς πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια! Είναι ιδιαίτερα καλά τα νέα, την σημερινή ημέρα, για τις συζητήσεις σου, αφού έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share