Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άση Μπήλιου: Η πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου - Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο (Video)

Εντάσεις στις σχέσεις μας ή μπορεί να οδηγήσει και σε ρήξεις

26 Απριλίου 2021 10:58
Άση Μπήλιου: Η πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου - Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (26/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και μίλησε για την πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου που θα μας κάνει πιο ανήσυχους, ενώ μπορεί να προκαλέσει & εντάσεις στις σχέσεις μας ή να οδηγήσει σε ρήξεις σε ορισμένα ζώδια. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η Δευτέρα ξεκινά με το υπέροχο τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Δία που μας δίνει αυτοπεποίθηση, θάρρος, περισσότερη αισιοδοξία και γενναιοδωρία απέναντι στους άλλους.

Μάλιστα αν έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα ή ξέρετε ότι έχετε κάποια δύσκολα πράγματα να εκτελέσετε ή αν χρειάζεστε μεγαλύτερη στήριξη ή εύνοια από κάποιους ανθρώπους, προσπαθήστε μέχρι το μεσημέρι να έχετε κάνει τις σχετικές κινήσεις και μην τις αφήσετε για τις απογευματινές ώρες που θα έχουμε Σελήνη κενή πορείας (από τις 15:40 μέχρι τις 19:18 που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό).

Αύριο τα ξημερώματα θα σχηματιστεί και η Πανσέληνος του Απριλίου, αλλά από απόψε το βράδυ το φεγγάρι θα φαίνεται γεμάτο, λαμπερό και μεγάλο στον νυχτερινό ουρανό. Ας ελπίσουμε οι καιρικές συνθήκες να επιτρέψουν να το χαρούμε»

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Πρωταπριλιά και η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share