Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: «Ως το Σάββατο εκπλήξεις, αλλαγές και ανατροπές»

Πώς μας επηρεάζει η όψη Αφροδίτης με τον Ουρανό

22 Απριλίου 2021 13:12
Άση Μπήλιου: «Ως το Σάββατο εκπλήξεις, αλλαγές και ανατροπές»

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Πέμπτης (22/4) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και είπε για τις εκπλήξεις, τις αλλαγές και τις ανατροπές που θα έρθουν έως το Σάββατο.

Αρχίζει να μας επηρεάζει η όψη της συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό που πραγματοποιείται στον Ταύρο αύριο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

Άση Μπήλιου: «Η Αφροφίτη περνάει στον Ταύρο - Μεγάλη προσοχή από τις 24/4... Δύσκολες ημέρες για τα ζώδια...» (Video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τετάρτης (14/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και τόνισε πως η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και επισήμανε πως από τις 24/4 συγκεκριμένα ζώδια πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μπορούμε πιο εύκολα μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να επιδιώξουμε και μερικές στιγμές ξεκούρασης ή ικανοποίησης των αισθήσεων μας. Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού εξαγώνου του Ήλιου με τον Άρη, που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση. Το βράδυ στο ζώδιο του Ταύρου θα περάσει και η Αφροδίτη, που βρίσκει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της το αγαπημένο της περιβάλλον!»

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share