Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

22 Απριλίου 2021 00:12
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να απολαύσεις την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και πολλά χαμόγελα! Η αγάπη των γύρων σου, είναι πλέον φανερή και απροκάλυπτη, γεγονός που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου! Όλη αυτή η εύνοια, δεν σημαίνει πως σου δίνει το δικαίωμα να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες ή έχοντας έπαρση!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα ένα θέμα που εδώ και καιρό σε απασχολεί και έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, θα έχει εξελίξεις και πιθανόν να βρεθούν λύσεις, αν κινηθείς με γνώμονα την λογική! Το σίγουρο είναι, πως οι καταστάσεις βελτιωθούν, σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Δεν πειράζει όμως, αφού αυτό θα σε βοηθήσει επιτέλους να ηρεμήσεις λίγο!

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός! Η ημέρα θα σου φέρει σίγουρα δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις συναρπαστικές στιγμές γεμάτες ένταση και περιπέτεια! Είσαι χαρωπός, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος, αλλά πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για ανούσια επανάσταση, κουτσομπολιά και κόντρες χωρίς λόγο!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα διεκδίκησε, αποφεύγοντας βιασύνες, τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και σου ανήκει δικαιωματικά! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις και θα δεις πως οι καταστάσεις και οι συγκυρίες τώρα, θα ωφελήσουν την δράση σου, στην διεκδίκηση της προσωπικής σου σιγουριάς και ασφάλειας! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, ο τομέας που είναι σαφώς ευνοημένος σήμερα, είναι αυτός της φιλίας! Φίλοι σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, όπως και στην διεκδίκηση των στόχων σου! Κράτα κοντά λοιπόν, τους καλούς σου φίλους κοντά σου και προστάτεψε την σχέση σου μαζί τους! Γενικά, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, αλλά και ευχάριστες στιγμές!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι μία ημέρα, όπου μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν, θα καταφέρεις επιτέλους να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις όμως, φρόντισε να κινηθείς παρασκηνιακά και προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου! Δεν είναι κακό μάλιστα, να επιλέξεις τώρα την απομόνωση και την ηρεμία σου, επικεντρώνοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου γαλήνη!

Ζώδια 22 Απριλίου

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση και τόλμη, αλλά σε καμία περίπτωση υπερβολική έπαρση ή ρίσκο! Διψάς για περιπέτεια, προσωπική προβολή και εμπειρία! Δεν φοβάσαι να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή, αλλά μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για απαιτήσεις, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και δογματικές! Αποφασίζεις να δείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου με επιμονή και αν αποφύγεις ξεροκεφαλιά, καταφέρνεις μέσα από επαφές, να μην μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα! Κυνηγάς στόχους υψηλούς και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα, γι’αυτό καλό είναι να ακούς τις συμβουλές τους, προτού κάνεις κίνηση για οτιδήποτε! Καταφέρνεις και αλλάζεις εύκολα ότι δεν σου αρέσει, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία τοξική σχέση, σου κάνει κακό!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, απέφυγε σήμερα, συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς τώρα! Προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή ενέργεια και την αυξημένη διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς κάποια λάθη σου που προκάλεσαν απομάκρυνση με κάποιες επαφές ή συναναστροφές! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αντιμετώπισε πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, που έχουν να κάνουν με ευεξία, έναρξη διατροφής, αλλά και άσκησης! Ο κοινωνικό ς περίγυρός σου, θα επιδιώξει σίγουρα επαφή μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που απλόχερα και ανιδιοτελώς, τους προσφέρεις! Παρά τις μπόλικες υποχρεώσεις, καταφέρνεις και βρίσκεις την άνεση και την ευκολία που τόσο καιρό ήθελες!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share