Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άση Μπήλιου: «Δυναμική μέρα μεν, με μπόλικη δόση εκνευρισμού δε» - Πως επηρεάζουν τα ζώδια οι όψεις Ορανού και Κρόνου (Video)

Οι αστρολογκές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

21 Απριλίου 2021 10:52
Άση Μπήλιου: «Δυναμική μέρα μεν, με μπόλικη δόση εκνευρισμού δε» - Πως επηρεάζουν τα ζώδια οι όψεις Ορανού και Κρόνου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τετάρτης (21/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και μίλησε για μία δυναμική μέρα μεν, με μπόλικη δόση εκνευρισμού δε και προειδοποίησε πως επηρεάζουν τα ζώδια οι όψεις Ορανού και Κρόνου. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Αν και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Λέοντα, εξαιτίας των πολύ δυναμικών της όψεων με τον Ουρανό και τον Κρόνο, κάνει την ημέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι, ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια.

Από την αρχή της εβδομάδας σας έχω επισημάνει ότι πρόκειται για μια νευρική γεμάτη απρόοπτα εβδομάδα, που χρειάζεται -για να εξελίσσονται τα πράγματα θετικά- να είμαστε ψύχραιμοι, ευέλικτοι και όσο γίνεται πιο ήρεμοι.»

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Πρωταπριλιά και η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share