Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

21 Απριλίου 2021 00:20
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ιδιαίτερο ταπεραμέντο! Η ημέρα θα φέρει σίγουρα πολλές ευκαιρίες, για στιγμές κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και ευθύνες, θα σου φέρει αρνητικές συνέπειες. Όπως και να έχει πολλές θα είναι οι επαφές και οι γνωριμίες σήμερα, γι'αυτό εκμεταλλεύσου το!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, κερδίσεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, λόγω της τάσης σου να είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Γι'αυτό το λόγο και οι γύρω σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αποδοχή και την αγάπη τους! Επιπλέον σήμερα, θα ασχοληθείς περισσότερο με την διαχείριση θεμάτων και προβλημάτων, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια, καταφέρνοντας να τα διορθώσεις!

Δίδυμοι

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις κοινωνικά, να γίνεις πολύ δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από συναναστροφές και επαφές, άτομα θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια και καθαρότητα, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις και να πετύχεις στόχους! Διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς, επίσης ευνοούνται!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις, να “στρώσουν” επιτέλους τα πράγματα και να νιώσεις ήρεμος! Θα αισθανθείς ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και δεσποτικός με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα το ξεπεράσεις σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης και χαρούμενης προσωπικότητας σου!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, ο τομέας που είναι σαφώς ευνοημένος σήμερα, είναι αυτός της φιλίας! Φίλοι σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, όπως και στην διεκδίκηση των στόχων σου! Κράτα κοντά λοιπόν, τους καλούς σου φίλους κοντά σου και προστάτεψε την σχέση σου μαζί τους! Γενικά, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, αλλά και ευχάριστες στιγμές!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό έστω για τώρα, προσπάθησε να μην είσαι «ανοιχτό βιβλίο»! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Ξέρεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα και καταλαβαίνεις αμέσως, αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές, έμπιστο και αληθινό!

Ζώδια 21 Απριλίου

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση και τόλμη, αλλά σε καμία περίπτωση υπερβολική έπαρση ή ρίσκο! Διψάς για περιπέτεια, προσωπική προβολή και εμπειρία! Δεν φοβάσαι να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή, αλλά μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για απαιτήσεις, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και δογματικές! Αποφασίζεις να δείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου με επιμονή και αν αποφύγεις ξεροκεφαλιά, καταφέρνεις μέσα από επαφές, να μην μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα! Κυνηγάς στόχους υψηλούς και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα, γι’αυτό καλό είναι να ακούς τις συμβουλές τους, προτού κάνεις κίνηση για οτιδήποτε! Καταφέρνεις και αλλάζεις εύκολα ότι δεν σου αρέσει, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία τοξική σχέση, σου κάνει κακό!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, οι καταστάσεις, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένα γεγονότα σήμερα, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, χειραγωγώντας καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός όμως, που θα γυρίσει εναντίον σου αργά ή γρήγορα!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου σήμερα να βγεις από το καβούκι σου! Επειδή την παροντική ημέρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ'την αποδοχή των άλλων, προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, παρόλο που ενδεχομένως να ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα θέματα! Μην κολλάς στην επιφάνεια λοιπόν και χάνεις το συναίσθημα, αφού έτσι κι αλλιώς είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, βγαίνεις νικητής!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προτεραιότητα σου είναι η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων! Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, για καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Ωστόσο, θα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share