Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: Το σπάνιο φαινόμενο που έχουμε από σήμερα μέχρι τις 22/4 - Προσοχή ιδιαίτερα τα ζώδια...» (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

20 Απριλίου 2021 10:54
Άση Μπήλιου: Το σπάνιο φαινόμενο που έχουμε από σήμερα μέχρι τις 22/4 - Προσοχή ιδιαίτερα τα ζώδια...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τρίτης (20/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και μίλησε για το σπάνιο φαινόμενο που έχουμε από σήμερα μέχρι τις 22/4 και τόνισε ποια ζώδια πρέπει να δώσουν ιδιαίτεη προσοχή! Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε στο πρώτο τέταρτο της Σελήνης καθώς περνά σήμερα στον Λέοντα και από σήμερα μέχρι τις 22/4 έχουμε ένα σπάνιο φαινόμενο όπου τα 7 από τα 10 ουράνια σώματα του Ηλιακού μας συστήματος θα βρίσκονται σε σταθερά ζώδια.

Στον Ταύρο θα βρίσκονται Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Ουρανός, στον Υδροχόο Δίας και Κρόνος και στον Λέοντα η Σελήνη. Μόνο στον Σκορπιό δεν έχουμε πλανήτη για να συμπληρωθεί ένας σταυρός.

Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις τετραγώνου σήμερα με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, δημιουργώντας ένα έκρυθμο και γκρινιάρικο κλίμα στη μέρα μας και κυρίως στις σχέσεις. Η ατμόσφαιρα αυτή θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη το πρωί.

Από όλες τις ημέρες όμως, αυτή που είναι πιο ζόρικη είναι η Τετάρτη, που η Σελήνη ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Κρόνου την κύρια όψη της φετινής χρονιάς.»

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Πρωταπριλιά και η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share