Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

19 Απριλίου 2021 06:29
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια γεγονότα ή συγκυρίες σήμερα φίλε Κριέ, με τη διέλευση του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο, θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ασφαλής και ικανοποιημένος! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο αξιόλογες και αξιόπιστες διαπροσωπικές σχέσεις με τις οποίες νιώθεις άνεση και σιγουριά και επιπλέον ασχολείσαι και με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αρκεί βέβαια να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής, μπαίνουν σήμερα στο ζώδιο σου αγαπητέ Ταύρε και ξεκινούν τα γενέθλια σου! Από τώρα λοιπόν, ξεκινά μία περίοδος πολλών ευκαιριών, δυνατοτήτων και διευκολύνσεων, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε σπουδαία για σένα, διαπροσωπική σχέση! Παρέμεινε επίμονος και σταθερός σε αυτά που θες και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως σήμερα, αρκετούς από τους στόχους σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής, κάνουν την είσοδο τους, στον Ταύρο και ήρθε η ώρα, για σένα φίλε Δίδυμε, να αντιμετωπίσεις όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Ιδανική ημέρα για να αποδεχτείς τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους! Από σήμερα, βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια φόβοι, σκέψεις, ανασφάλειες, ψυχικές ανάγκες και καλείσαι τώρα να τα διαχειριστείς όπως πρέπει και όπως σου αξίζει!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά και συναίσθημα, τις φιλικές σου σχέσεις! Επιδίωξε τώρα, να έρθεις σε επαφή με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογίες και εκτός του ότι θα περάσεις πολύ όμορφα, θα καταφέρεις παράλληλα να επωφεληθείς με κάποιο τρόπο, για τους προσωπικούς σου στόχους!

ΛΕΩΝ

Σήμερα φίλε Λέοντα, είναι η ιδανική μέρα, για να αναδείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου, να γίνεις γνωστός και περιζήτητος σε πιο αξιόλογο κόσμο και να αποδείξεις την αξία σου στην κοινωνία! Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, θα σου δώσει όμως και την ευκαιρία να πετύχεις, να ανέβεις σκαλιά καταξίωσης και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό από τον κοινωνικό σου περίγυρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμάσου για μία όμορφη ημέρα, αγαπητέ Παρθένε! Σήμερα, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο, αλλάζεις φιλοσοφία και ανοίγεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Οι γνώσεις σου αυξάνονται, όπως και οι επαφές σου! Μέσα από επικοινωνίες λοιπόν, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους, επαναφέρεις την αισιοδοξία σου και φυσικά, περνάς υπέροχα!

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους φίλε Ζυγέ, έφτασε η μέρα που θα καταφέρεις να κάνεις αυτές τις ριζικές αλλαγές, που τόσο καιρό ήθελες! Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο, επιλέγεις να ξεκινήσεις από το μηδέν, σε πολλά θέματα που δεν σε ικανοποιούν και να αναγεννηθείς! Απαλλάσσεσαι σήμερα από τοξικές σχέσεις ή καταστάσεις και νιώθεις πλήρως ανανεωμένος ψυχικά! Επίσης, ένα μυστικό που τώρα αποκαλύπτεται, εξυπηρετεί απόλυτα τις επιθυμίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή απέναντι σου, στον Ταύρο, σου δίνεται άμεσα η δυνατότητα, να έρθεις ξανά κοντά σε άτομα που ενδεχομένως απομακρυνθήκατε, λόγω κάποιας παρεξήγησης του παρελθόντος! Επιπλέον, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις, ποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σου και ποιες όχι! Θα έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις κάποιες καταστάσεις και αν είχες στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιους, τώρα θα βρεις επιτέλους το δίκιο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες και ίσως πιεστικές, με τη διέλευση του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο! Αν όμως δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες της καθημερινότητας σου αλλά και σε υποθέσεις άλλων, τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά! Ωστόσο, μην υπερεκτιμάς τις αντοχές σου και μην ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια σε ανάγκες τρίτων, επειδή απλά θες να τους ευχαριστήσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, μετά από μία κλειστή, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις περίοδο, έρχεται η σημερινή μέρα και φέρνει καλοπέραση! Ο Ήλιος και ο Ερμής, που περνούν σήμερα στον Ταύρο, φέρνει απαλλαγή από προβληματισμούς, χαρά, τύχη, φήμη και έντονη κοινωνική δραστηριότητα! Είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εκπληρώσεις επιθυμίες και στόχους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο, σε ωθούν σε αναβίωση αναμνήσεων, αναδρομή σε γεγονότα και πρόσωπα του παρελθόντος, νοσταλγία και ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια! Απόλαυσε λοιπόν την ηρεμία του προσωπικού χώρου σου, όπως και την συντροφιά των αγαπημένων σου συγγενικών προσώπων και χόρτασε ηρεμία και γαλήνη!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής, περνούν στον Ταύρο και σου δίνουν σήμερα, ευχάριστα νέα, τηλεφωνήματα και επαφές! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες είναι εδώ, φίλε Ιχθύ και μην ανησυχείς καθόλου που ενδεχομένως, να νιώσεις πως δεν σου μένει καθόλου προσωπικός χρόνος, λόγω έντονης κοινωνικής δράσης! Επικοινωνείς με πολύ κόσμο, νιώθεις δημοφιλής, αλλά και υπερκινητικός!

Πηγή: www.oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share