Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

17 Απριλίου 2021 00:28
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 17 Απριλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Επιπλέον, μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου, λόγω των Εξάγωνων του Ερμή με τον Δία και τον Άρη! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε λεκτικά λάθη!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, πιο εύκολα τώρα, που σε χαρακτηρίζουν υπομονή και επιμονή! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα φέρουν ένα χαρούμενο παρασκηνιακό νέο! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που θα φέρει αποκαλύψεις!

Δίδυμοι

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα φέρουν μία χαρά από τους φιλικούς σου κύκλους! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε προκλητικές συμπεριφορές!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα βελτιώσουν την κοινωνική σου εικόνα! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε σκληρές συμπεριφορές!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα φέρει χαρμόσυνες κοινωνικές επαφές! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε επικοινωνιακά λάθη!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα φέρει μία θετική αποκάλυψη! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που θα σε κάνει καχύποπτο!

Ζώδια 17 Απριλίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το Τρίγωνο Άρη-Δία, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα! Η κοινωνικότητα σου αλλά και η οξυδέρκεια σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα βελτιώσουν όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές!

Σκορπιός

Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Σκορπιέ, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να πράξεις ή να διεκδικήσεις σήμερα! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα σου προσφέρουν πρακτικές λύσεις! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που θα φέρει λίγο άγχος στην καθημερινότητα σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα σου προσφέρουν τύχη και χαρούμενες εξελίξεις! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε συμπεριφορές έπαρσης!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Επιπλέον, φροντίζεις τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και εμφανισιακά! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα φέρουν μία οικογενειακή χαρά! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε γκρίνια και μουρμούρα!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα σου φέρει απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις απόλυτα την φήμη και την δημοτικότητα σου! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα φέρουν χαρούμενες επικοινωνίες! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε κουτσομπολιά και ψέματα!

Ιχθείς

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Επιπλέον, τα Εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και τον Άρη, θα ανακτήσουν με ποικίλους τρόπους, την αυτοεκτίμηση! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε πείσμα και ξεροκεφαλιά!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share