Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσοχή: Αυτό θέλουν οι Παρθένοι αλλά δεν σας το αποκαλύπτουν

Το γνωρίζατε;

16 Απριλίου 2021 08:43
Προσοχή: Αυτό θέλουν οι Παρθένοι αλλά δεν σας το αποκαλύπτουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα έχεις με παρθένο ή μήπως ετοιμάζεσαι να κάνεις κάτι με έναν παρθένο; Τότε θα πρέπει να σου αποκαλύψουμε το εξής: Οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν μια φαντασίωση και αυτή είναι να συμμετάσχουν σε ένα «τρίο».

Πέρα από αυτό το γεγονός, που ίσως θα θέλεις να παραλείψεις, πρέπει να ξέρεις πως οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που τους αρέσει να εμπλέκονται σε διάφορες καταστάσεις που πάνε κόντρα σε κανόνες και ταμπού!

Προσοχή: Αυτό θέλουν οι Παρθένοι αλλά δεν σας το αποκαλύπτουν

Γι’ αυτό αν είναι να ξεκινήσεις κάτι με έναν Παρθένο προετοιμάσου κατάλληλα και έχε τους ορίζοντές σου ανοιχτές! Η σχέση μαζί τους σίγουρα δεν θα είναι ποτέ βαρετή.

Λίτσα Πατέρα: «Ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μέρα»

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα στην σημερινή πρόβλεψη για τα ζώδια μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» τόνισε πως η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει τις πολιτικές εξελίξεις.

Η αστρολόγος τόνισε πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και εξήγησε ότι ο εγκέφαλος του ανθρώπου έχει μεγάλη δύναμη. Μάλιστα, μέχρι το Σάββατο θα βρίσκονται λύσεις στα προβλήματά μας.

Αναλυτικά η πρόβλεψη από την Λίτσα Πατέρα

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις άμεσα!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν, αποφέροντας σου σημαντικά οφέλη!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά και να περάσεις υπέροχα!

Παρθένος

Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Παρθένε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις σήμερα!

Ζώδια 15 Απριλίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Επίσης, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Επιπλέον, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι ψυχικά, αλλά και εμφανισιακά!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου!

Ιχθείς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share