Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: «Η Αφροφίτη περνάει στον Ταύρο - Μεγάλη προσοχή από τις 24/4... Δύσκολες ημέρες για τα ζώδια...» (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

14 Απριλίου 2021 10:51
Άση Μπήλιου: «Η Αφροφίτη περνάει στον Ταύρο - Μεγάλη προσοχή από τις 24/4... Δύσκολες ημέρες για τα ζώδια...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τετάρτης (14/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και τόνισε πως η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και επισήμανε πως από τις 24/4 συγκεκριμένα ζώδια πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μπορούμε πιο εύκολα μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να επιδιώξουμε και μερικές στιγμές ξεκούρασης ή ικανοποίησης των αισθήσεων μας. Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού εξαγώνου του Ήλιου με τον Άρη, που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση. Το βράδυ στο ζώδιο του Ταύρου θα περάσει και η Αφροδίτη, που βρίσκει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της το αγαπημένο της περιβάλλον!»

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Πρωταπριλιά και η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share