Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Λίτσα Πατέρα: «Έρχεται νέα Σελήνη στον Κριό - Προσεκτικές κινήσεις για τα ζώδια...» (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

12 Απριλίου 2021 14:32
Λίτσα Πατέρα: «Έρχεται νέα Σελήνη στον Κριό - Προσεκτικές κινήσεις για τα ζώδια...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη Νέα Σελήνη που έρχεται στον Κριό και για το πως αυτή θα επηρεάσει τα ζώδια.

Την ίδια στιγμή, η αγαπημένη αστρολόγος αναφέρθηκε σε νέα ξεκινήματα που θα έχουμε αυτή την εβδομάδα τονίζοντας όμως πως πρέπει να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις. Παράλληλα μίλησε για τον Μάιο και είπε πως θα είναι ένας πολύ καλός μήνας. Επίσης, η Άση Μπήλιου, το πρωί της Δευτέρας (12/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και αναφέρθηκε στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν τη σημερινή ημέρα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share