Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: Οι θετικές και αρνητικές μέρες της εβδομάδας - Ιδιαίτερη προσοχή τα ζώδια... (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

12 Απριλίου 2021 11:20
Άση Μπήλιου: Οι θετικές και αρνητικές μέρες της εβδομάδας - Ιδιαίτερη προσοχή τα ζώδια... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Δευτέρας (12/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και αναφέρθηκε στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν τη σημερινή ημέρα! Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος αναφέρθηκε στο μεγάλο κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά ζώδια σήμερα, τονίζοντας, ότι υπάρχουν τάσεις για μεγάλη ένταση, ενώ αποκάλυψε τις θετικές και τις αρνητικές ημέρες της εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και τα ξημερώματα της Δευτέρας θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Απριλίου στο ζώδιο αυτό. Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως.

Μια Νέα Σελήνη μπορεί να επηρεάσει όμως με τον ίδιο τρόπο τόσο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες προκαλώντας ακραίες καταστάσεις, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει και την ατμόσφαιρα και να μας κάνει πιο νευρικούς.

Τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη και εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις ημέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ρίχνει τον σπόρο της δημιουργίας και των νέων ξεκινημάτων. Ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο. Και μολονότι δεν θα είναι ανεμπόδιστος ο δρόμος μας, διότι ο Πλούτωνας καραδοκεί στη γωνία για να μας παιδέψει, το δυνατό αυτό φεγγάρι μας οπλίζει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους».

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Πρωταπριλιά και η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share