Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Ζώδια: "Εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες!": Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

"Προσοχή! Ψέματα και σκάνδαλα!"

9 Απριλίου 2021 12:43
Ζώδια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Παρασκευής (09/04) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και αναφέρθηκε στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν τη σημερινή ημέρα!

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος αναφέρθηκε στο μεγάλο κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά ζώδια σήμερα, τονίζοντας, ότι υπάρχουν τάσεις για εξαπάτηση!

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά: "Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της σημερινής μέρας που ενισχύεται από τη Σελήνη στους Ιχθύς!" και συνέχισε λέγοντας "Συνήθως αυτή η όψη συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, δηλαδή υπάρχει τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις, σκάνδαλα!" Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο:

Τα ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που ανά τακτά χρονικά διαστήματα… τσακώνονται με την αλήθεια και προτιμούν να λένε ψέματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα. Δες ποια είναι για να έχεις πάντα το νου σου και να περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να τα εμπιστευθείς.

Προσοχή: Μην τους ανοίξεις την καρδιά σου από την πρώτη στιγμή και τους αποκαλύψεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου. Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα πιο ισχυρά ζώδια και οι κρυμμένες τους δυνάμεις.

Δίδυμοι

Είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο με πολλές ιδιομορφίες και παραξενιές. Πολλές φορές βέβαια θα σου φανούν αναξιόπιστοι, όχι επειδή όντως είναι, αλλά επειδή έχουν περίπλοκους χαρακτήρες.

Λέων

Τους αρέσουν να εντυπωσιάζουν τους γύρω τους και αυτό πολλές φορές σημαίνει πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή πάνω τους. Πρόσεξε τι θα τους εμπιστευτείς γιατί προκειμένου να γίνουν το επίκεντρο μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά σου!

Τα ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Τοξότης

Είναι λίγο εγωιστές και τους νοιάζει να περνάνε καλά! Κοιτώντας το εγώ τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο πολλές φορές θα παρασυρθούν και θα κάνουν πράγματα που θα τους κάνουν στα μάτια σας αναξιόπιστους.

Σκορπιοί

Είναι λίγο μυστικοπαθείς, είναι γοητευτικοί και αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Μπορείς όμως να τους εμπιστευθείς εις βάθος; Λίγο δύσκολο…

Τώρα ελπίζουμε πως ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αν συναντήσεις κάποιο από τα παραπάνω ζώδια στη ζωή σου, τη φιλική, την επαγγελματική ή την ερωτική.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share