Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Λίτσα Πατέρα: «Σημαντικά θέματα σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο θα προκύψουν σήμερα» - Ποια ζώδια επηρεάζονται (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

7 Απριλίου 2021 13:22
Λίτσα Πατέρα: «Σημαντικά θέματα σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο θα προκύψουν σήμερα» - Ποια ζώδια επηρεάζονται (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, προειδοποιώντας πως αυτές τις μέρες θα αντιμετωπίσουμε αρκετές εξαπατήσεις, δολοπλοκίες, ψέματα, λάθη αλλά και εντάσεις. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Από την άλλη όμως, ανέφερε πως θα υπάρξει βελτίωση στα οικονομικά ενώ πρόκειται να υπάρξουν σημαντικές και θετικές μεταβολές στο προσωπικό κομμάτι αλλά και μερικές συναισθηματικές επαφές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια:

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share