Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έρωτες φουντώνουν αλλά... θα βγουν στη φόρα δολοπλοκίες & ψέματα» - Προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

6 Απριλίου 2021 12:23
«Έρωτες φουντώνουν αλλά... θα βγουν στη φόρα δολοπλοκίες & ψέματα» - Προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, προειδοποιώντας για έρωτες που φουντώνουν αλλά... θα βγουν στη φόρα δολοπλοκίες & ψέματα. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

«Αυτό τον καιρό θα βγουν στη φόρα δολοπλοκίες, ψέματα και άλλα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε κι άλλα. Σήμερα η Αφροδίτη κάνει μία πολύ ωραία όψη και η συναισθηματική ζωή των ανθρώπων θα είναι πολύ καλή. Πολλοί έρωτες φουντώνουν. Η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο σε θέση που βρίσκονται και ο Κρόνος και ο Ουρανός που φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές στον αιώνα μας.

Στο τέλος του μήνα, στις 26/4 θα υπάρξει μία έκλειψη Σελήνης που θα φέρει στην επιφάνεια πολλές εξελίξεις. Ενώ λοιπόν είναι καλή μέρα για την συναισθηματική μας ζωή, προσέχουμε σκάνδαλα και ψέματα», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια:

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share