Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

5 Απριλίου 2021 06:30
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Παρά τις προθέσεις σας να κρατιέστε, είναι πιθανό να έχετε αναπτύξει ερωτικά συναισθήματα για το συνεργάτη/συνάδερφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προστριβές με γονείς ή με κάποιο πρόσωπο εξουσίας που έχει να κάνει με το επάγγελμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σέβεστε αρκετά το ταίρι σας και νιώθετε μία απίστευτη πνευματική επαφή μαζί του - κρατήστε την ζωντανή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις επόμενες μέρες, θα αισθανθείτε διχασμένοι.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να δείτε τους φίλους σας για να ξεχαστείτε, και για συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά αργά και σταθερά και αν είστε έτοιμοι για έρωτα, τώρα είναι η στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 17 Ιουνίου 2020

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε ήδη μια σχέση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας σε πολύ βαθύτερο επίπεδο από ό, τι θα περίμενε κανείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν νιώθετε άβολα ή ακόμα και άσχημα κοντά σε ένα άλλο άτομο ή μια συνθήκη της ζωής σας, θα πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι όλα στο μυαλό σας. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να μην δημιουργείτε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας.

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Πρωταπριλιά και η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

Επίσης, η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου μίλησε για αισιοδοξία και πληροφορίες που πρέπει να αξιοποιήσετε αυτές τις ημέρες, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να ετοιμαστείτε για δράση και να προωθήσετε τα σχέδια σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share