Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: "Αυτό το τριήμερο είναι..." - Βόμβα από τη Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

2 Απριλίου 2021 15:00
Ζώδια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, προειδοποιώντας ότι για αυτό το τριήμερο είναι η κατάλληλη περίοδο για συζητήσεις και συναισθηματικές επαφές αλλά και για οικονομική βελτίωση.

Επιπλέον, τόνισε πως αυτές τις μέρες είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την διάθεση μας, η οποία έχει πέσει αρκετά ενώ έκανε λόγο και για μερικές δολοπλοκίες. Επίσης δείτε ποια ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Ζώδια: Ανακάλυψε αν θα γίνεις πλούσιος ανάλογα με το ζώδιό σου - Τι πιθανότητες έχεις;

Ζώδια: Κι όμως... Υπάρχει βάση στους υπολογισμούς! Είτε πιστεύεις, είτε όχι, στα ζώδια, οι παρακάτω πληροφορίες δεν μπορεί να σε αφήσουν απαθή. Έτοιμάσου να... ταραχτείς, γιατί, όπως αποδείχτηκε από μια πρόσφατη ανάλυση της AdView, υπάρχει σαφής σχέση ανάμεσα στο ζώδιό σου και την πιθανότητα να «καταλήξεις»… εκατομμυριούχος και βάλε.

Η AdView, λοιπόν, μελέτησε τη φετινή λίστα του περιοδικού Forbes με τους 400 πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη και κατέληξε σε διάφορα συμπεράσματα σχετικά με τον συσχετισμό που υπάρχει ανάμεσα στην περιουσία που κάνει κανείς στη ζωή του και το ζώδιό του. Παράλληλα δείτε και ποιο είναι το δυνατό χαρτί του κάθε ζωδίου.

Ζώδια: Ανακάλυψε αν θα γίνεις πλούσιος ανάλογα με το ζώδιό σου - Τι πιθανότητες έχεις;

Οι περισσότεροι πάμπλουτοι είναι Λέων

Με βάση την ανάλυση αυτή, λοιπόν, προέκυψε ότι περισσότεροι από τους πάμπλουτους ανθρώπους σε αυτό τον πλανήτη ανήκουν στο ζώδιου του Λέοντα. Συγκεκριμένα 28 δισεκατομμυριούχοι που γεννήθηκαν στον αστερισμού του Λέοντα καταγράφηκαν ανάμεσα στα 400 ονόματα της λίστας, 24 σε αυτόν του Ταύρου και 23 στου Ζυγού.

Ανάμεσα στα διάσημα ονόματα της λίστας, ξεχωρίζουμε τον Λέοντα συν-ιδρυτή της Google, Sergey Brin, τον Ταύρο δημιουργό του Facebook, Mark Zuckerberg και τον Ζυγό σχεδιαστή μόδας, Ralph Lauren.

Δες εδώ την υπόλοιποι λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κάθε ζωδίου και κάνε τσέκαρε τις δικές σου πιθανότητες!

Λέων: 28

Ταύρος: 24

Ζυγός: 23

Υδροχόος:΅22

Δίδυμοι: 21

Παρθένος: 21

Αιγόκερως: 21

Ιχθύες: 21

Καρκίνος: 20

Τοξότης: 18

Σκορπιός: 16

Κριός: 12

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share