Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

30 Μαρτίου 2021 02:46
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιοθαύμαστος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγάλους στόχου! Γενικά αφέσου, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου και ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα φέρει πρασκηνιακά ένα νέο, που θα σε απογοητεύσει!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ακολούθησε χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις, αφού μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να ξέρεις τι σου γίνεται! Η ημέρα θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα φέρει επικοινωνιακές απογοητεύσεις στο φιλικό περιβάλλον!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, δένεσαι πιο πολύ συναισθηματικά με φίλους και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία! Γενικά, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που σε παρασύρει σε λάθη, τα όποια πλήττουν την κοινωνική σου εικόνα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοούνται σήμερα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, η επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και η βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης! Καταφέρνεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ χαρούμενη οικογενειακή ζωή! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που σε παρασύρει σε μεγάλες προσδοκίες, λόγω υπεραισιοδοξίας!

Λέων

Φίλε Λέοντα, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, κάνεις ευχάριστες συζητήσεις και πετυχαίνεις στόχους, που αρκετό καιρό τώρα σχεδίαζες! Επιπλέον, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα φέρει μία αποκάλυψη, που θα σε απογοητεύσει!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου! Χρησιμοποίησε το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου, ώστε να καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες! Προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα φέρει μία μεγάλη απογοήτευση, από μία σημαντική για σένα, διαπροσωπική σχέση!

Ζώδια 30 Μαρτίου

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Γενικά, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει, ωφέλιμες επαφές και συζητήσεις! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα φέρει πρακτικές αναποδιές στην καθημερινότητα σου!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σου προσφέρει την ιδανική μέρα για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης! Γενικά, στην καθημερινότητα σου, είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και τους καλούς σου τρόπους! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα σε παρασύρει σε συμπεριφορές έπαρσης!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, ευνοούνται, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Γενικά, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για ο,τιδήποτε επιθυμείς και έχεις ως στόχο! Μπορείς επίσης, να αναμένεις πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για δημιουργικές δραστηριότητες! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα φέρει απογοητεύσεις σε σπίτι και οικογένεια!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους, κυρίως μέσα από πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς! Γενικά σήμερα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σταθεροποίηση! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα φέρει μία είδηση, που θα σε απογοητεύσει!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Γενικά θα αισθανθείς πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος κοινωνικά! Μπορείς σήμερα, να αποκτήσεις ό,τι ποθείς, με μία σου μόνο λέξη! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα φέρει ανασφάλεια και αβεβαιότητα!

Ιχθείς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί για σένα την ιδανική ευκαιρία, για να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με πιο κοντινά άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν! Προσοχή μόνο, στην Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, που θα βγάλει στην επιφάνεια, μυστικά και ψέματα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share