Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έρχεται μία νέα όψη που θα αλλάξει το 2021 για ορισμένα ζώδια..." - Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου

Αλλάζει η καθημερινότητα μας

10 Μαρτίου 2021 16:17

Ζώδια σήμερα: Αλλάζει η καθημερινότητα μας ,σύμφωνα με όσα είπε η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τετάρτης (10/03), μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Επίσης η Λίτσα Πατέρα ότι είναι μια ρομαντική εβδομάδα και ανοίγονται νέοι δρόμοι για ορισμένα ζώδια.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος είπε ότι «μια πιο ευχάριστη μέρα σηματοδοτεί η Σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και κατόπιν με τον Ερμή στον Υδροχόο. Με κάποιο τρόπο η Σελήνη είναι βοηθητική για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να κινηθούμε με περισσότερη αισιοδοξία στην πορεία της ημέρας».

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Μαρτίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου πολύ οι φίλοι σου και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Ο φιλικός περίγυρος λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο θα παίξει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, αφού μία συμβουλή ή μία έμπρακτη βοήθεια θα σε ωθήσει σήμερα στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου! Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ένα νέο φίλο ή απλά μία νέα γνωριμία, που αργότερα θα μεταμορφωθεί σε μία δυνατή φιλία!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικής υπόστασης και εικόνας, την ίδια στιγμή που οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν συνεχώς! Φροντίζεις οι προσωπικές σου υποθέσεις που πιθανόν να γίνουν γνωστές τώρα, να είναι αυτές που πρέπει να φανούν και δεν χαλούν την εικόνα σου. Καταφέρνεις, οι πράξεις σου να προκαλέσουν την θετική προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων και να διευρύνουν την καλή σου φήμη! Ιδανική ημέρα να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάποια δραστηριότητα, που αργότερα θα σου φέρει πιθανόν δημόσια αναγνώριση.

Δίδυμοι

Ήρθε μία άκρως τυχερή ημέρα για σένα, φίλε Δίδυμε που θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις απ' όλους και απ’ όλα! Αυτή είναι μία σπουδαία ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή και να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και το κέφι σου! Επαφές με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση, ευνοούνται!

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί για σένα φίλε Καρκίνε, μια περίοδο αλλαγών και ιδίως μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να λήξεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που σε ενοχλούν και είναι τοξικές στην ζωή σου και να ξεκινήσεις από το μηδέν ανακαλύπτοντας κάτι νέο και να κάνεις πρεμιέρα στη ζωή σου και ιδίως στον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο! Χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διορατικότητα τώρα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή επαφή!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους, καταφέρνεις πολλούς από τους στόχους σου! Οι ιδέες, οι πράξεις, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των άλλων, απέναντι σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές προς εσένα και νιώθεις ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής! Αλλά και εσύ από την άλλη, κερδίζεις την συμπάθεια και την αγάπη τους, λόγω της προθυμίας σου να δίνεις όλο και περισσότερα, για να τους ευχαριστήσεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν την άμεση κινητοποίηση σου, προκειμένου να διευθετηθούν! Όλα όσα κάνεις τώρα και κυρίως όσα πρέπει να κάνεις, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από άλλες φορές, καθώς επιθυμείς να φροντίζεις σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες. Αν, ωστόσο, αισθάνεσαι πως χάνεις κάτι σημαντικό, μην ανησυχείς, αφού οι επόμενες μέρες θα σε ανταμείψουν με χαρές!

Ζώδια 10 Μαρτίου

Ζυγός

Η ημέρα σήμερα φίλε Ζυγέ, θα σου προσφέρει σίγουρα αρκετές ευχάριστες στιγμές! Θα καταφέρεις να εκφράσεις εποικοδομητικά, τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σου, να ξεκινήσεις νέα σχέδια, που θα φέρουν αναγνώριση και θαυμασμό προς το πρόσωπο σου, με την ολοκλήρωσή τους! Αισθάνεσαι απλά υπέροχα με το να είσαι ο εαυτός σου και την ίδια στιγμή, προσπαθείς να τον προβάλλεις με κάθε τρόπο!

Σκορπιός

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα παρατηρήσεις και θα διαπιστώσεις πως γίνεσαι σαφώς πιο δεκτικός και ίσως παθητικός, σε κάποιες εξελίξεις και καταστάσεις που έρχονται τώρα! Η προσοχή σου είναι στραμμένη στο παρελθόν σου, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και στο σπίτι σου. Δεν θα είσαι τόσο κοινωνικός και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να μείνεις μόνος και να έρχεσαι σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους!

Τοξότης

Η λέξη κλειδί σήμερα είναι επικοινωνία, φίλε Τοξότη! Καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και θα το κάνετε με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα λάβεις περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ' ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν τώρα οι κοινωνικές σου συναναστροφές! Την τιμητική του επίσης θα έχει και το internet, αφού θα ασχοληθείς αρκετά με τα social media και το chat!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου, αλλά και γενικά με όλα όσα έχουν αξία για σένα. Ρίχνεις όλο το βάρος του ενδιαφέροντος σου, σε οτιδήποτε θεωρείς «δικό σου» και κάνεις τα πάντα για να το προστατέψεις! Γεγονότα και συγκυρίες τώρα, θα καταφέρουν να σε ηρεμήσουν και να σε καθησυχάσουν και καταφέρνεις να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Προσοχή ωστόσο χρειάζονται οι διαπροσωπικές σου επαφές, αφού είσαι λίγο παραπάνω πιεστικός και πεισματάρης, απ’ό,τι συνήθως!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές θα αυξηθούν αισθητά, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός απ' ό,τι συνήθως, στις συζητήσεις σου με τους άλλους, αφού προτεραιότητα σου είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου στον κόσμο και αυτό θα γίνει αντιληπτό με διάφορους τρόπους. Άλλοι θα εκτιμήσουν και θα θαυμάσουν την προσωπικότητά σου και την συνήθεια σου να μιλάς ευθέως και με καθαρότητα, ενώ άλλοι θα σε κρίνουν και θα σε «κατηγορήσουν» για εγωκεντρισμό και ίσως αγένεια!

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα τολμούσες να κάνεις, ιδίως για ό,τι είχες φοβία, άγχος ή δισταγμό μέχρι τώρα! Συχνά, θα νιώσεις την ανάγκη να είσαι περισσότερο απομακρυσμένος από την κοινωνική ζωή και από τους άλλους, αλλά αυτό θα λειτουργήσει εποικοδομητικά, αφού έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτά τα αρνητικά συναισθήματα! Ένα πρόσωπο που υποσυνείδητα ή και συνειδητά, ασκεί κατά κάποιον τρόπο επιρροή επάνω σου, πιθανόν την σημερινή ημέρα, σε πλησιάσει παρασκηνιακά και σου δώσει μία λύση σε ένα πρόβλημα σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share