Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν στην καθημερινότητα τους αυτά τα ζώδια..." - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

"Έρχονται διαφορετικές όψεις"

9 Μαρτίου 2021 16:54

Ζώδια σήμερα: Αλλάζει η καθημερινότητα για ορισμένα ζώδια, σύμφωνα με όσα είπε η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τρίτης (09/03), μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Επίσης η Λίτσα Πατέρα ότι είναι μια ρομαντική εβδομάδα και ανοίγονται νέοι δρόμοι για ορισμένα ζώδια.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος είπε ότι «η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου στις 09:41 το πρωί και είναι ιδιαίτερα ενεργητική καθώς σχηματίζει αρκετές όψεις. Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντες και Υδροχόοι προσέξτε σήμερα λίγο περισσότερο στην καθημερινότητα, τις σχέσεις και την υγεία σας».

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 9 Μαρτίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 9 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, λόγω της κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες με φίλους και γενικά, ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων! Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν χαρούμενο σήμερα! Παράλληλα, θα σε βοηθήσουν με πράξεις ή συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις την σημερινή ημέρα! Φρόντισε λοιπόν, να μην είσαι αγνώμων και κτητικός μαζί τους! Δείξε τους την αγάπη σου και εσύ, όπως και την κατανόηση σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη! Επιστράτευσε λοιπόν την λογική σου, τον δυναμισμό σου και την σοφία σου και επιδίωξε μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες! Ναι, θα καταφέρεις να τις εκπληρώσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση της ημέρας για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα! Βγάλε τον σοβαρό, αλλά και ταυτόχρονα, εγκάρδιο εαυτό σου και θα δεις πως η επιτυχία, είναι στα χέρια σου!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, παρόλο που δεν το συνηθίζεις, σήμερα έχεις όρεξη για διαφορετικά πράγματα! Διεκδικείς και καταφέρνεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα! Είσαι αρκετά αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως όντως, την σημερινή ημέρα, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις! Ετοιμάσου για στιγμές κοινωνικοποίησης, ανακούφισης, αλλά και στιγμών γέλιου!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, η αποφασιστικότητα, η εσωτερική δύναμη αλλά και η ισχυρή διορατικότητα σου, σε ωθούν να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου ή σε διαπροσωπικές σχέσεις σου. Καταφέρνεις να διερευνήσεις σήμερα καταστάσεις και ανακαλύψεις αλήθειες, που καιρό προσπαθούσες να βρεις. Η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις που θες εσύ να κινείς τα νήματα, αλλά και για αλλαγές κάθε είδους, που πρέπει να γίνουν καιρό τώρα! Μην υποτιμήσεις σήμερα την δύναμη της «γλώσσας του σώματος»! Θα σου δώσει πολλές απαντήσεις!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, θα δώσεις έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ερωτικές, κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές. Είσαι ιδιαίτερα ευγενικός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου φέρονται αρκετά πιο φιλικά και καλοπροαίρετα τώρα! Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις τσακωμούς και να λύσεις παρεξηγήσεις! Γενικά, θα περάσεις ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο, με αυτούς που αγαπάς και η αίσθηση ικανοποίησης και ηρεμίας, είναι σήμερα δεδομένη!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα εποικοδομητική και ωφέλιμη για τα συμφέροντα σου και τους στόχους σου! Καταφέρνεις, λόγω οργανωτικής διάθεσης, αλλά και συγκυριών, να βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα την ζωή σου και την καθημερινότητα σου! Έχεις την ικανότητα να αναλύεις τα πάντα και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Κάποιες καταστάσεις ωστόσο, που μέχρι τώρα παραμελούσες, επανέρχονται σήμερα και εσύ οφείλεις να τις διευθετήσεις κι αυτές, προκειμένου να γλιτώσεις καταστάσεις άγχους και κούρασης!

Ζώδια 9 Μαρτίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα οι τυχερές για σένα συγκυρίες, θα σου υπενθυμίσουν πως η ζωή θέλει και ανεμελιά και αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα παιχνιδιάρη, δημιουργικό και φυσικά λαμπερό! Ιδανική ημέρα για να χαλαρώσεις λίγο από την σκληρή πραγματικότητα και περάσεις όμορφα, με ανθρώπους που ξέρουν πως να σε κάνουν να χαμογελάσεις! Μην διστάσεις, να βγάλεις το παιδί από μέσα σου, να αρνηθείς την υπερβολική σοβαροφάνεια και περάσεις ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές, που σίγουρα θα σε ανανεώσουν!

Σκορπιός

Πιθανόν σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, να αισθανθείς υπερευαίσθητος, κυκλοθυμικός και κάπως παραμελημένος από τους άλλους! Μην σε απασχολούν υπερβολικά, κάποιες αρνητικές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική ζωή! Αποτραβήξου έστω για μία μέρα και ασχολήσου με τα άτομα της οικογένειας σου ή με το σπίτι! Πέρασε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου και –γιατί όχι- εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, για αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι! Λάβε την ασφάλεια που χρειάζεσαι, όχι από επιφανειακές σχέσεις, αλλά από ουσιαστικές!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο! Είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για κοινωνικές επαφές! Η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι, όπως και η ευμετάβλητη προσωπικότητα σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και δημοφιλή! Χωρίς καν να το περιμένεις, θα έχεις άπειρα μηνύματα και χαρμόσυνα τηλεφωνήματα! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για ανώφελο κουτσομπολιό, που πιθανόν να σε εκθέσει, εκεί που δεν θες!

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, έχεις την ισχυρή ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Προσέχεις και προστατεύεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη σου! Κάποια γεγονότα ή συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τις μέχρι τώρα επιλογές και τις αποφάσεις σου! Γενικά, είναι μια ημέρα που θα σου δώσει αυτό που θες, χωρίς υπερβολές και θα την απολαύσεις προσγειωμένα!

Υδροχόος

Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο Υδροχόε, θα σε κάνει σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Η διέλευση ωστόσο αυτή, ίσως σε ωθήσει να φερθείς κάπως εγωιστικά και νευρικά σε επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες! Αν προσέξεις αυτήν την τάση σου, θα καταφέρεις σήμερα να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα πετυχαίνοντας στόχους, να τραβήξεις τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εμφάνιση σου, ενισχύοντας την λάμψη και την ισχυρή προσωπικότητα σου!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεσαι για λίγο από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες! Μην επικεντρώνεσαι σε φόβους, άγχος και ενοχές, που πιθανόν να βγουν τώρα στην επιφάνεια και μην στεναχωριέσαι λόγω νοσταλγίας ή αναμνήσεων! Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες, με σύμμαχο την διαίσθηση σου! Παρά την πιθανή πεσμένη σου διάθεση, μία αποκάλυψη μέσα στην μέρα, θα σου δώσει μία μικρή χαρά, που θα τα αλλάξει όλα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share