Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

28 Φεβρουαρίου 2021 06:25
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, ακόμα και μετά από δοκιμασίες ή δυσκολίες, να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που χρειαζόσουν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να κλείσεις εκκρεμότητες, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου! Ιδανική ημέρα για αποφάσεις ευεξίας, διατροφής, άσκησης ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, ιδίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους άλλους!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς καν να κουραστείς! Τραβάς εύκολα, όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον λάμψη και αυτοεκτίμηση! Ζήσε την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, θάρρος και ισχυρή θέληση! Δημιουργική απασχόληση με παιδιά σου, αλλά και προβολή προσωπικότητας, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

Δίδυμοι

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα είσαι σίγουρα πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ότι συνήθως! Επιπλέον, καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου, αφήνεις πίσω το τοξικό παρελθόν και διαγράφεις κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια που είχες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει σήμερα, με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή και οι σημερινές καταστάσεις θα το απαιτήσουν!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, είναι οπωσδήποτε μία αισιόδοξη, κεφάτη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Είσαι περιζήτητος, δημοφιλής και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα, οι συγκυρίες, οι επαφές και οι σχέσεις που θα σε απασχολήσουν τώρα, βασίζονται στην πνευματική σου περιέργεια και οξυδέρκεια! Ξεχωρίζεις σε πολλούς τομείς για την προσαρμοστικότητα σου, αλλά και τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα αυξάνεται η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια! Η ανάγκη σου αυτή, καθορίζει απόλυτα τις παροντικές σου δραστηριότητες και τους προσανατολισμούς των στόχων σου! Είσαι αποδέκτης ουσιαστικού ενδιαφέροντος των γύρων σου και οι αντιδράσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Να θυμάσαι, οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει αρκετά πάνω στους στόχους σου!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο και κάνεις τα πάντα για να τον προβάλλεις! Εκμεταλλεύσου τον δυναμισμό, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, χωρίς να παρασύρεσαι σε υπερβολές, νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη ή έπαρση! Έχεις ομολογουμένως μία ενεργητική, ενθουσιώδη ανταπόκριση σε ο,τιδήποτε, ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές!

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα.

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, αυξάνεται η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για πραγματική και ουσιαστική ηρεμία! Αναγνωρίζεις τα «θέλω» σου και τώρα, κάνεις εποικοδομητικά σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον! Η αυξημένη διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, θα σου δώσουν αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξουν τους δρόμους που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και σε άγχωναν! Παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται!

Σκορπιός

Ετοιμάσου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, για κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές και οι φιλικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, κέφι, ποιότητα και ενθουσιασμό! Πολλοί είναι οι φίλοι που θα θελήσουν την συντροφιά σου, αλλά και άλλοι πολλοί που θα σε βοηθήσουν, όσον αφορά τους στόχους και τους προβληματισμούς σου! Μάλιστα, απαλλάσσεσαι από μία δυσκολία, λόγω μίας σπουδαίας συμβουλής, ενός πολύ καλού φίλου!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, καταφέρνεις και πετυχαίνεις στόχους κάθε είδους, χάρη στις γρήγορες επικοινωνιακές αντιδράσεις και κινήσεις σου, αλλά και με τις ώριμες, αξιόλογες απαντήσεις σου! Έχεις κάθε λεπτό της ημέρας, το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, βάζοντας περιορισμό σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου χαλάσουν το κέφι τελευταία! Εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες, βάζεις βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις με την ειλικρινή, καθαρή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και επαφές! Ξεχωρίζεις την σημερινή ημέρα, για το κέφι σου και την οξυδέρκεια σου και είσαι κάθε στιγμή, πανέτοιμος να απολαύσεις όλες τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου!

Υδροχόος

Θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, ισχυρή ανάγκη και τάση για συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση! Απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου τώρα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, αλλά προσπάθησε πριν «ανοιχτείς», να αναγνωρίσεις εσύ πρώτα τις βαθύτερες επιθυμίες και «θέλω» σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και σιγουρέψου πρώτα για τις προθέσεις και την εντιμότητα των γύρων σου και εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις σωστές αποφάσεις!

Ιχθείς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη, φιλικότητα, καθαρότητα και ανιδιοτέλεια! Είναι η ιδανική ημέρα, η σημερινή, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγω συγκυριών ή καυγά, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ένα νομικό ζήτημα, που σε απασχολεί καιρό τώρα, ίσως βρει την λύση του και εσύ επιτέλους να ανακουφιστείς!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share