Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται!

Δείτε τις αντιδράσεις τους...

27 Φεβρουαρίου 2021 17:18
Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Έρωτας είναι η αιτία...και σίγουρα ο τρόπος κι ο ρυθμός που τον βιώνει και τον εκδηλώνει ο καθένας, έχει να κάνει και με το ζώδιό του! Αυτή τη δύναμη που σε έλκει έντονα και δε σ' αφήνει να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το αντικείμενο του πόθου σου! Παράλληλα δείτε και τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα πριν συμβούν.

ΚΡΙΟΣ

Τα παρορμητικά Κριαράκια, ενθουσιάζονται εύκολα, ερωτεύονται γρήγορα, σχεδόν κεραυνοβόλα! Το ίδιο γρήγορα όμως μπορεί και να ξε-ερωτευτούν! Όταν είναι ερωτευμένα όμως, δε ξέρουν από αναστολές και ντροπές! Αγαπούν την περιπέτεια και μια ήρεμη ζωή τους προκαλεί ανία! Αν θέλετε να παίζετε στο δικό σας γήπεδο, κρατήστε τους το ενδιαφέρον τους αμείωτο!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν τα Ταυράκια αισθανθούν ότι βρίσκουν κάτι ενδιαφέρον, θα κολλήσουν και θα προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή με οποιαδήποτε τρόπο! Αν και έχουν τη λογική πάνω από το συναίσθημα, αν δαγκώσουν τη λαμαρίνα θα σε εντυπωσιάσουν με την προσήλωση, τη δοτικότητα και τη σταθερότητά τους. Μόνο μην κάνεις το λάθος και διαφωνήσεις μαζί τους σε θέμα που το κατέχουν...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επικοινωνιακά Διδυμάκια θα σε πλησιάσουν άμεσα και με θάρρος και θα σου πιάσουν κουβέντα περί ανέμων και υδάτων μέχρι να πεις κύμινο, αν τους κάνεις το κλικ! Αν και τα συνοδεύει η φήμη ότι δύσκολα παραμένουν πιστά και αγαπούν την...ποικιλία, αυτό δεν ισχύει αν ερωτευτούν. Ζουν τον έρωτα με πολλή φαντασία κι είναι ιδιαίτερα φλογεροί αλλά και τρυφεροί εραστές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τίποτα πιο εύκολο για τα ευαίσθητα και τρυφερά Καρκινάκια απ' το να κάνουν στην άκρη κάθε εγωισμό και λογική όταν ερωτευτούν! Γενναιόδωρα και στοργικά, αποτελούν πραγματικό λαχείο για το ταίρι τους! Στον έρωτα παρανοούν και τα δίνουν όλα χωρίς να το πολυσκεφτούν! Προϋπόθεση για να παραμείνουν πιστά σε μια σχέση όμως, είναι η φλόγα του έρωτα να μένει αναμμένη και ζωηρή!

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν ερωτεύονται

ΛΕΩΝ

Τα φλογερά Λιονταράκια παρακάμπτουν κάθε λογική κι ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους όταν ερωτευτούν. Θα κινήσουν γη και ουρανό, αρκεί να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία που έχει το ταίρι τους. Φλογεροί εραστές, παίρνουν τα ηνία στα χέρια τους κάνοντας σαφές ποιος είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Όταν βρουν το αντικείμενο του πόθου τους το διεκδικούν σθεναρά μεν, με ιπποτική ευγένεια δε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και ανήκουν στα γήινα ζώδια τα Παρθενάκια είναι κατά βάθος αισθηματίες! Θα σε προσεγγίσουν πολύ αποφασιστικά και γρήγορα αν νιώσουν πάνω τους τα βέλη του έρωτα. Μεγαλώνοντας βέβαια, ερωτεύονται όλο και πιο δύσκολα καθώς δε ξεχνούν τα μαθήματα που πήραν από προηγούμενους έρωτες. Θα κάνουν την ανατροπή στη ζωή τους, αν τους προσφέρεις συνέπεια, αφοσίωση και ειλικρίνεια.

ΖΥΓΟΣ

Το πιο εύκολο πράγμα για τους διπλωμάτες Ζυγούς είναι να γοητεύσουν τα πλήθη και το πιο δύσκολο να γοητευτούν! Πολύ δύσκολα θα κάνουν την πρώτη κίνηση, αλλά πολύ εύκολα θα την προκαλέσουν αν κάτι τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σε κερδίζουν με την ευγένεια και το ερωτικό ταμπεραμέντο τους! Όταν ερωτευτούν θέλουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και να τους κοιτάς στα μάτια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολα στα λόγια τα Σκορπιουδάκια, προτιμούν να μιλήσουν με πράξεις, διεκδικούν με επιμονή και κάθε τρόπο το αντικείμενο του πόθου τους και δεν δέχονται το όχι ως απάντηση. Το άκρως ερωτικό βλέμμα τους που όσο κι αν θέλουν δεν κρύβεται, θα σε φυλακίσει και θα σε κάνει να αφήσεις κάθε αντίσταση, κάνοντάς σε να πιστέψεις ότι ξέρουν ήδη τι σκέφτεσαι και προκαλώντας σου αμηχανία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δύσκολες καταστάσεις γοητεύουν τους φλογερούς Τοξότες, που πιστεύουν στον έρωτα πάνω και πέρα από κάθε λογική! Είναι ειδήμονες στο να δημιουργούν αταίριαστες σχέσεις, καθώς ερωτεύονται χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος που συνήθως γρήγορα ξεφουσκώνει, χαρακτηρίζοντάς τους ασταθείς. Όταν νιώσουν να ερωτεύονται τα βλέπουν όλα ιδανικά και φωτεινά και τίποτα δεν τους σταματά!

Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλοκουρδισμένα σε όλα Αιγοκεράκια, αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, τον κεραυνοβόλο έρωτα γιατί φοβούνται μη τους βγάλει από το πρόγραμμά τους! Δύσκολα θα παρασυρθούν σε επιπόλαιες κινήσεις. Όταν όμως το πάρουν απόφαση δεν κωλυσιεργούν! Άλλωστε πιστεύουν πως ο χρόνος είναι πολύτιμος για να πηγαίνει χαμένος! Με το πολύ έξυπνο χιούμορ τους θα σε γοητεύσουν αμέσως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να ερωτευτούν είναι το πιο εύκολο πράγμα για τους Υδροχόους που νιώθουν ότι χάνουν ενέργεια όταν δε νιώθουν ερωτευμένοι. Ρομαντικοί κι ευαίσθητοι, αλλά αναποφάσιστοι και κυκλοθυμικοί, διάγουν αυτό που λέμε ταραχώδη ερωτικό βίο! Κάθε φορά που ερωτεύονται είναι σαν την πρώτη φορά, αλλά απογοητεύονται συχνά γιατί τα στάνταρ τους είναι πολύ υψηλά.

ΙΧΘΥΣ

Αχ αυτά τα ρομαντικά κι ευαίσθητα ψαράκια. Θα σκαρφιστούν τα πάντα προκειμένου να σε κερδίσουν. Πράγματα ασυνήθιστα είναι αυτά που τους πηγαίνουν γάντι, καθώς λατρεύουν να βλέπουν στα μάτια σου την έκπληξη! Δύσκολα θα μπορέσεις να πεις όχι όταν θα σε κοιτούν μ' εκείνο το παιδικό κι αθώο αλλά συνάμα γεμάτο υπονοούμενα και όλο υποσχέσεις, βλέμμα...

Πηγή: ewoman.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share