Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

27 Φεβρουαρίου 2021 06:26
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο της Παρθένου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Θα χρειαστεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα και οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη! Πιθανόν να αισθανθείς πολλές στιγμές εξαντλημένος, αλλά κάποια πράγματα, πρέπει να τελειώσουν σήμερα και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και συζητήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο της Παρθένου! Θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις! Επιπλέον, η διεκδίκηση και υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται δύσκολη υπόθεση, αφού θα έχει αρκετές καθυστερήσεις, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και ενδεχομένως, να σε εκνευρίσει!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Πανσέληνος στη Παρθένο, σε επηρεάζει πολύ και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Εσύ, όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός! Μην επαναφέρεις λόγω οξυθυμίας ή υπερευαισθησίας, παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές σχέσεις και επαφές και τις συζητήσεις σου! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν! Συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, επίσης απαιτούν την προσοχή σου και την ψυχραιμία σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο, απαιτεί από σένα, λογική, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου! Λόγω της αστάθειας που επικρατεί τελευταία στην ζωή και την καθημερινότητα σου, ξυπνάνε τώρα κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και έτσι, να υπάρξουν προστριβές!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης και υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ όσο συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, εσωτερικό αναβρασμό, ακόμα και φοβίες! Αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων! Αν χρωστάς σε κάποιον μία συγνώμη, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ζητήσεις συγχώρεση και να αποκαταστήσεις σχέσεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο της Παρθένου, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι και πολύ απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις! Επίσης, άλλαξε σήμερα τακτική, όσον αφορά έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, αν θες επιτέλους να τον εκπληρώσεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σε αφορά άμεσα! Σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επείγουσα επιστράτευση της λογικής σου! Το ολόγιομο φεγγάρι θα «τρίξει» τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια! Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, γι’αυτό προσοχή!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Πανσέληνο στην Παρθένο, απέφυγε την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή και συζήτηση! Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποια νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου! Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες ή συζητήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στην Παρθένο! Ίσως να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την αλήθεια!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στο Ζώδιο της Παρθένου, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένοι, μέσα από επαφές και συναναστροφές, ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου! Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά των άλλων, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για συναισθηματικά ξεσπάσματα και καυγάδες!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share