Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021

"Έρχονται τεράστιες αλλαγές από σήμερα" - Καμπανάκι από την Λίτσα Πατέρα

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν

25 Φεβρουαρίου 2021 13:55
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου διευκρίνισε ότι έρχονται προοδευτικές και απρόσμενες λύσεις. Παράλληλα η έμπειρη αστρολόγος τόνισε πως: "Σήμερα κάτι θα αλλάξει, θα πάρει μια άλλη τροπή και με την αυριανή πανσέληνο πολλά πράγματα θα έρθουν στο προσκήνιο". Παράλληλα δείτε και τα ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα πριν καν συμβούν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει ανέλπιστα την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από την σκληρή ρουτίνα σου και να αρχίσεις να ηρεμείς, να φτιάξεις την διάθεσή σου και να ασχοληθείς εποικοδομητικά με τον εαυτό σου!

Σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου με προγραμματισμό, αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου και ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις παρασκηνιακά, σε ξαφνιάζει ευχάριστα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, σου υπόσχεται μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, θα τραβήξουν τώρα το ενδιαφέρον σου, μετά από ξαφνικά γεγονότα και συγκυρίες!

Θα έχεις αναπάντεχα την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες και εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά και να λάβεις ανέλπιστα χαρούμενα νέα και ειδήσεις, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη και βαθιά επιθυμία σου!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, σηματοδοτεί εξαιρετικά σημαντικές και απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές, που θα επηρεάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά, θέματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα σήμερα, ώστε να καταφέρεις πλέον, να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι σήμερα! Προσπάθησε επίσης, να κερδίζεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, χωρίς απαιτητικότητα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σε ενδυναμώσει ψυχολογικά!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, είναι απόλυτα ωφέλιμη για σένα! Η όψη αυτή, θα φέρει σίγουρα πολλά ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα λάβεις, θα είναι ανέλπιστα χαρμόσυνα για σένα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα ευνοήσει τον φιλικό τομέα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, αλλά και τα πραγματικά σου συναισθήματα!

Μπορεί κάποια ξαφνικά γεγονότα και συγκυρίες να σε σοκάρουν και να σε αποσυντονίσουν, αλλά αυτός θα είναι ο τρόπος που θα μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα, για την πορεία της ζωής σου! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βοηθήσει την κοινωνική σου υπόσταση!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού και σου ετοιμάζει αρκετές ανατροπές στον τομέα των σχέσεων σου! Η όψη θα σου φέρει μεν απρόσμενες ευκαιρίες, αλλά θα δυσκολέψει επίσης και την ζωή σου, φέρνοντας αλλαγές, ξεσπάσματα και εντάσεις!

Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ώστε να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές και να εξομαλύνεις έκρυθμες καταστάσεις! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει μία ευχάριστη είδηση!

Ζώδια 25 Φεβρουαρίου

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα σου φέρει αρκετές ανατροπές, αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, υποχρεώσεις, λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και εξωτερική εμφάνιση, όπως επίσης και την φροντίδα της σωματικής σου κατάστασης!

Μπορεί να αισθανθείς λίγο πιο κουρασμένος σήμερα, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή και θα δεις ότι η ημέρα θα σου εξασφαλίσει μια πλήρη προσωπική ανανέωση! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου, κάνοντας σου την έκπληξη μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει ανέλπιστα την ευκαιρία τώρα, να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα ευνοήσει όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, αρκετή η συναισθηματική αναστάτωση σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού! Αυτήν την περίοδο, οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις ή θέματα σπιτιού θα προκύψουν ξαφνικά!

Πιθανόν να ξαναέρθουν απρόσμενα στο προσκήνιο, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί και τώρα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε τις λύσεις τους! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σε ανανεώσει την εμφάνιση σου και θα τονώσει την γοητεία σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, είναι αρκετά θετική για σένα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις!

Τώρα, θα έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις μάλιστα, κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις που ίσως προκύψουν! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου δώσει κοινωνική χαρά και λάμψη!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα σου δώσει μία ανέλπιστες ευκαιρίες, να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου, να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου και για τα κεκτημένα σου και να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αναπάντεχα, αλλά σίγουρα ευχάριστα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε καθησυχάσουν και θα σε ηρεμήσουν, από το άγχος της τελευταίας περιόδου, που σε είχε εξαντλήσει και σου είχε δημιουργήσει, αρκετές ανασφάλειες! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει μία χαρά μέσα στο σπίτι!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει πολλές αλλαγές, ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στη ζωή σου, χωρίς καν να το περιμένεις και οι εξελίξεις θα είναι και αρνητικές, αλλά και θετικές ! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει ευχάριστες επικοινωνίες!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share