Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

«Μεγάλη προσοχή στην αυριανή ημέρα για αυτά τα ζώδια...» - Προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα (Video)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της αστρολόγου για κάθε ζώδιο

23 Φεβρουαρίου 2021 12:02
«Μεγάλη προσοχή στην αυριανή ημέρα για αυτά τα ζώδια...» - Προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου διευκρίνισε ότι η αυριανή ημέρα χρίζει προσοχής για συγκεκριμένα ζώδια, όμως από την Πέμπτη τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος τόνισε ότι μπαίνουμε σε μία ωραιότερη εβδομάδα και αρχίζει μία δυναμική περίοδος ενώ τόνισε ότι ο Μάρτιος είναι πολύ καλύτερος από τον Φεβρουάριο με πολλές προσφορές.

Δείτε τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για κάθε ζώδιο:

Τα πιο τυχερά ζώδια που έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους

Ζώδια: Μπορεί τα ζώδια που υπάρχουν να είναι πολλά, όμως, μόνο τρία από τα ζώδια είναι αυτά που έχουν την τύχη με το μέρος τους. Τρία ζώδια είναι αυτά που φέρουν, το κοκαλάκι της νυχτερίδας και βρίσκονται παρακάτω. Παράλληλα δείτε και πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται.

Κριός

Πρόκειται για ένα από τα πιο τυχερά ζώδια. Το συγκεκριμένο ζώδιο πέρα από τύχη, φέρει και αποφασιστικότητα. Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να ξεχνιέται η τολμηρή διάθεση που έχει. Γενικότερα, είναι ένα ζώδιο, το οποίο έχει αισιοδοξία, βλέποντας πάντα τα γεγονότα από τη θετική πλευρά τους.

Ταύρος

Το συγκεκριμένο ζώδιο δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι που κάνει και το ζώδιο να βρίσκεται στη λίστα με τα πιο τυχερά ζώδια. Σχετικά με την απεμπλοκή του από δύσκολες καταστάσεις ευθύνεται η μεγάλη διάθεσή του.

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια

Τοξότης

Πρόκειται για ένα από τα πιο τυχερά ζώδια για την τρέχουσα σεζόν. Το προαναφερθέν ζώδιο πιστεύει πως έχει την τύχη, με το μέρος του. Μάλιστα, επιμένει πως η τύχη αποτελεί κομμάτι του εαυτού του ακόμη και όταν γνωρίζει πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Ο Τοξότης μπορεί και προσαρμόζεται σε δύσκολες καταστάσεις. Πάντοτε, μπορεί να τα βγάζει πέρα, παρά τις δυσκολίες, που συναντά. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος, που θεωρείται πως είναι τυχερός.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share