Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

10 Φεβρουαρίου 2021 01:47
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Μην φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά, γιατί θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συμπεριφορά, παρεξήγηση, κάποια σημαντική, ακόμα και μακροχρόνια φιλία σου!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου! Εσύ οφείλεις να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, έτσι ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και κυρίως να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη, επηρεάζει άμεσα τις επικοινωνίες και τις επαφές σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις που δεν θες! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, κλονίζει τις κοινωνικές σου σχέσεις, διότι είσαι αρκετά αντιδραστικός, οξύθυμος και επιπόλαιος!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη την σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν! Πιθανόν να εξαντληθείς από κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον εξυπνότερα κάποια πράγματα! Επιπλέον, θα πρέπει να βρεις και ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αφού πραγματικά το χρειάζεσαι!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη, η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, γι’αυτό αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις! Γενικά, κάνε υπομονή σε ότι κι αν αντιμετωπίσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαφών και συναναστροφών!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη σήμερα, θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου την σημερινή ημέρα! Θα πρέπει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της ροής της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της ζωής σου!

ζώδια 10 Φεβρουαρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη, οφείλεις να περιορίσεις αυθορμητισμό, εγωκεντρισμό και έπαρση, όσον αφορά την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις, που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις, με εντάσεις και τσακωμούς! Ακόμα κι αν έρθουν αρκετές αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος και λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές συμπεριφορές και σοβαρές ρήξεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συζητήσεις, συμφωνίες, οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γνωστούς! Απέφυγε οπωσδήποτε κουτσομπολιά, ψέματα, αυθορμητισμό, αγένεια και εριστικότητα στον λόγο σου, διότι αντί να πετύχεις τον σκοπό σου, θα παρεξηγηθείς!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν! Εσύ συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός και μπορεί κάποιες υλικές απώλειες να σε αγχώσουν, αλλά θα δεις πως είναι σίγουρα παροδικές!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη σήμερα, θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Η σημερινή αυτή όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις και επιμένεις σε παράλογα «θέλω», από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, εξαιτίας αυτής σου της συμπεριφοράς!

Ιχθείς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Έρμη-Άρη, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Μην ακολουθείς την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και τις παρελθοντικές εμπειρίες σου και πριν πάρεις αποφάσεις και πριν κάνεις κινήσεις! Χειρίσου ορθά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share