Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια - Άντα Λεούση: Δύσκολη μέρα γι' αυτά τα ζώδια - "Καμπανάκι" από την αστρολόγο

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα;

9 Φεβρουαρίου 2021 10:25
Ζώδια - Άντα Λεούση: Δύσκολη μέρα γι' αυτά τα ζώδια -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άντα Λεούση: Η αστρολόγος έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποια θα έχουν σήμερα επιτυχία και ποια θα δυσκολευτούν; Ωστόσο, πριν προχωρήσετε στις προβλέψεις της αστρολόγου, διαβάστε εδώ τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δε γίνεται ν να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη. Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας μπροστά στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα. Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χειριστείτε ένα οικονομικό σας θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει.

ζώδια σήμερα Άντα Λεούση

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας. Ελάτε σε επαφή με άλλα άτομα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας. Επιβάλετε να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε πιο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή το σύντροφό σας θα είναι έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά, αλλά θα ελέγξετε αν αυτά που τελικά καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας για να παραμείνουν στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και τις στιγμές που θα νιώσετε ανεπαρκείς στο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

ΙΧΘΥΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share