Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο του 2021;

Ο ανάδρομος Ερμής δεν θα αφήσει τίποτα ίδιο

4 Φεβρουαρίου 2021 10:47
Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο του 2021;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ο δεύτερος μήνας του έτους φέρνει ανατροπές κυρίως στις αισθηματικές σχέσεις, τις φιλίες αλλά και τις συνεργασίες. Ο ανάδρομος Ερμής, δεν θα αφήσει τίποτα το ίδιο. Αντιθέτως θα φέρει στην επιφάνεια θέματα και εκκρεμότητες που άμεσα θα χρειαστεί να βρουν τις λύσεις τους.

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο του 2021; Κάποια ζώδια αισθάνονται μπερδεμένα με την κατάσταση που βιώνουν, ενώ κάποια άλλα είναι αναποφάσιστα όσον αφορά τα θέλω τους. Κάποιοι βρίσκονται σε μια φάση όπου η δουλειά είναι η προτεραιότητά τους, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πάνω απ’ όλα τον έρωτα. Παράλληλα δείτε ποιο είναι και το πιο έξυπνο ζώδιο.

Τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο του 2021:

Κριός

Πολύ πιθανόν και να αισθάνεστε μπερδεμένοι με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στην σχέση σας. Την αλήθεια σίγουρα την ξέρετε, άρα μιλήστε ανοιχτά στον σύντροφο σας, και οι λύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Ταύρος

Οι μεγάλες και μόνιμες σας προσπάθειες είναι και αυτές που τώρα, θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο τους τελευταίους μήνες. Σίγουρα μην χαθείτε μόνο μέσα στο ρομαντικό κλίμα της εποχής!

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας, σε ανάδρομη πορεία εσείς θα πρέπει να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί σε εργασία, προσωπική και κοινωνική ζωή. Οι εν σχέση που έχουν αποφασίσει για δεσμεύσεις, ας κοιτάξουν λίγο καλύτερα την ροή των οικονομικών τους.

Καρκίνος

Κάποιες ιστορίες αισθηματικές θα σας αναζητήσουν από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Σε όποια φάση και να είστε στο τώρα σας, θα πρέπει να σκεφτεί τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν, και στο δικό σας χρόνο να δώσετε τις απαντήσεις σας.

Λέων

Σκέψεις και συναισθήματα σε αντίθετη φορά, και εσείς ακόμη αναποφάσιστοι. Σίγουρα είστε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα, αλλά τώρα που όλες οι πέριξ συνθήκες σας κατευθύνουν σε δράσεις, εσείς μην βάλετε άλλα εμπόδια και καθυστερήσεις.

Αν έμπλεξες με κάποιο απ’ αυτά τα ζώδια… καλή τύχη! Αυτά είναι τα ζώδια που δεν “ανοίγονται” συναισθηματικά!

Παρθένος

Αυτό που κυρίως θα σας απασχολήσει το προσεχές διάστημα, είναι τα επαγγελματικά και η ισορροπία των γενικότερων οικονομικών σας. Σε δεύτερο τόνο θα χρειαστεί να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας με το παρελθόν και να δείτε τι άλλο ενδιαφέρον… υπάρχει στο παρόν σας.

Ζυγός

Μέσα στην σχέση σας, υπάρχει ένα παγωμένο επικοινωνιακό κλίμα, που μόνο σας δημιουργεί ανασφάλεια. Αυτό έχει να κάνει, σίγουρα και με το μπλεγμένο παρόν και παρελθόν του συντρόφου σας. Μέσα στον Φεβρουάριο θα χρειαστεί να γίνετε πιο σαφείς στα θέλω σας.

Δείτε ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο

Σκορπιός

Πολλά τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας, και που μπορείτε να βάλετε στις παρέες σας. Εσείς που δηλώνετε ελεύθεροι και εργένηδες, πιθανόν και να δεχτείτε το φλερτ ή την πολιορκία από κάποιο εξ αυτών. Ετοιμαστεί για μεγάλες εκπλήξεις.

Τοξότης

Όλος ο μήνας του Φεβρουαρίου, θα είναι γεμάτος ανατροπές για το πύρινο ζώδιο σας. Εσείς που είστε σε μια διαδικασία να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε, καλύτερα να μην πιέσετε… παρά μόνο δείτε και τα αιτούμενα της άλλης πλευράς.

Αιγόκερως

Είστε σε μια περίοδο που όλα μπορείτε να τα πετύχετε και σχετικά εύκολα. Το συντροφικό σας έτερο, θα σας βοηθήσει με όλους τους πιθανούς τρόπους, για να καταφέρετε τους στόχους σας. Κάποιοι θα σκεφτούν νέες επενδύσεις ή και ακόμη μετοίκηση.

Υδροχόος

Όλα αυτά που συντελούνται στον αστρολογικό θόλο και μέσα στην ζωδιακή σας εποχή, θα σας δώσουν την ευκαιρία αλλά και το προβάδισμα, έτσι ώστε να κλείσετε όλες τις παλιές σας ιστορίες που μόνο τελικά, σας βάζουν σε μια παρατεταμένη αναμονή.

Ιχθύς

Όσο πια ο Ήλιος, θα πλησιάζει το ζώδιο σας, τόσο πιο ανεβασμένη θα είναι και η διάθεση σας και προς όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Ειδικά στα ερωτικά σας θέματα, θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά και μέχρι να εμφανιστούν οι διέξοδοι!

Πηγή: oroskopos.tv

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share