Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

3 Φεβρουαρίου 2021 01:36
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου, αν ανήκεις στα τρία ζώδια που το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς κάποια λάθη σου που προκάλεσαν απομάκρυνση με κάποιες επαφές ή συναναστροφές! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αντιμετώπισε πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, που έχουν να κάνουν με ευεξία, έναρξη διατροφής, αλλά και άσκησης! Ο κοινωνικός περίγυρος σου, θα επιδιώξει σίγουρα επαφή μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που απλόχερα και ανιδιοτελώς, τους προσφέρεις! Παρά τις μπόλικες υποχρεώσεις, καταφέρνεις και βρίσκεις την άνεση και την ευκολία που τόσο καιρό ήθελες!

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα καταφέρεις να απολαύσεις την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και πολλά χαμόγελα! Η αγάπη των γύρων σου, είναι πλέον φανερή και απροκάλυπτη, γεγονός που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου! Όλη αυτή η εύνοια, δεν σημαίνει πως σου δίνει το δικαίωμα να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες ή έχοντας έπαρση! Σαφώς και τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, αλλά ο εγωκεντρισμός είναι περιττός!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα ένα θέμα που εδώ και καιρό σε απασχολεί και έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, θα έχει εξελίξεις και πιθανόν να βρεθούν λύσεις, αν κινηθείς με γνώμονα την λογική! Το σίγουρο είναι, πως οι καταστάσεις βελτιωθούν, σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Δεν πειράζει όμως, αφού αυτό θα σε βοηθήσει επιτέλους να ηρεμήσεις λίγο!

Λέων

Φίλε Λέοντα, μόλις έφτασε μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα για σένα! Προσοχή όμως, όσο κι αν πάνε όλο και καλύτερα τα πράγματα, εσύ να αποφύγεις βιασύνη, υπέρμετρο ενθουσιασμό, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί ενδεχομένως να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος! Πάντως όπως και να έχει, ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις περιζήτητος και αγαπητός.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα διεκδίκησε, αποφεύγοντας βιασύνες, τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και σου ανήκει δικαιωματικά! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις και θα δεις πως οι καταστάσεις και οι συγκυρίες τώρα, θα ωφελήσουν την δράση σου, στην διεκδίκηση της προσωπικής σου σιγουριάς και ασφάλειας! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

ζώδια 3 Φεβρουαρίου

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα σε διακρίνουν τόλμη, θάρρος, ενθουσιασμός, δυναμικότητα, ενέργεια, καλή διάθεση και είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου! Φρόντισε λοιπόν να μην κολλάς σε αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες χωρίς ουσία, που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, εκμεταλλευόμενος την τύχη σου!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είναι μία ημέρα, όπου μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν, θα καταφέρεις επιτέλους να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις όμως, φρόντισε να κινηθείς παρασκηνιακά και προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου! Δεν είναι κακό μάλιστα, να επιλέξεις τώρα την απομόνωση και την ηρεμία σου, επικεντρώνοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου γαλήνη!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, εκπλήξεις και ενθουσιασμό! Οι φίλοι θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, σε κάθε σου δραστηριότητα και θα έρθεις σίγουρα πιο κοντά συναισθηματικά μαζί τους! Θα σου αποδείξουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με ποικίλους τρόπους και καλό θα ήταν τώρα να ακολουθείς τις πολύτιμες συμβουλές τους! Γενικά, ετοιμάσου για ανατροπές και αλλαγές, σίγουρα θετικές στην ζωή σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις σήμερα, να έχεις το «πάνω χέρι» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να κινήσεις τα νήματα όπως επιθυμείς και να δείξεις με ποικίλους τρόπους τι αξίζεις! Πετυχαίνεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη τώρα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και η σωστή σου συμπεριφορά, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Προσοχή μόνο σε ανταγωνιστές και ζηλόφθονους συνομιλητές, που επιβουλεύονται την επιτυχία σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα είσαι αισιόδοξος, κεφάτος και γεμάτος ενέργεια, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους και σε όλες σου τις συναναστροφές! Καταφέρνεις και μετατρέπεις τα αισθήματα και τις ανάγκες σου, σε δράση και πράξεις! Μπορείς εύκολα πια να διεκδικήσεις την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου, αρκεί να μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, ώστε να μην κάνεις λάθη σε επικοινωνίες και συζητήσεις!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, απέφυγε σήμερα, συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς τώρα! Προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή ενέργεια και την αυξημένη διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share