Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Έρχονται στην καθημερινότητα μας αναβολές, παρεξηγήσεις και άλλα ευτράπελα" - Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου

Έρχονται τα πάνω κάτω τις επόμενες μέρες

29 Ιανουαρίου 2021 15:21

Ζώδια σήμερα: Αρκετά πράγματα δημιουργούνται στην καθημερινότητα μας, σύμφωνα με όσα είπε η Άση Μπήλιου, το πρωί της Παρασκευής (29/01), μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Επίσης η Λίτσα Πατέρα ανέφερε ότι έρχεται καυτό ερωτικό τριήμερο για 3 ζώδια.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος ανέφερε ότι ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος για 1η φορά το 2021 ενώ ακόμη είπε ότι "την Κυριακή 31/1, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου. Μέχρι τις 20/2, η ροή της κανονικότητας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις διακόπτεται. Δημιουργούνται καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα άλλα ευτράπελα στην καθημερινότητά μας".

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, πες αντίο στα προβλήματα και καλωσόρισε την τύχη! Σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό ήθελες και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα! Επίσης, έρχονται χαρούμενες επαφές με φίλους, αλλά και βοήθεια από αυτούς, σε προσωπικά θέματα που ίσως σε απασχολούν! Ναι, οι συμβουλές ενός φίλου σου σήμερα, θα σε οδηγήσουν στο μεγάλο σου όνειρο και την επιτυχία!

Ταύρος

Στα καλύτερα σου σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε! Με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, εκπέμπεις γοητεία και προκαλείς τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, σε ανταμείβουν για το κύρος και την ωριμότητα που έχεις δείξει τον τελευταίο καιρό σε όλες σου τις υποθέσεις! Είσαι φιλόδοξος και πιο σίγουρος από ποτέ, για τον εαυτό σου!

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα φίλε Δίδυμε, είναι μία άκρως θετική, τυχερή και επικοινωνιακή ημέρα, που σίγουρα θα σου χαρίσει πολλά χαμόγελα! Η μεγαλειώδης Σύνοδος Ήλιου-Δία, θα φέρει άπλετη τύχη και εύνοια σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, σπουδές και θέματα που αφορούν συγγενείς εξ αγχιστείας! Μπορείς να είσαι σίγουρος πως η τύχη είναι φίλη σου και εσύ μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητος στην εκπλήρωση των υψηλών σου στόχων!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, μπορείς να απαλλαγείς από ό,τι μέχρι τώρα σε βάραινε και να μεταμορφώσεις την ζωή σου ολόκληρη, αλλά κυρίως να βελτιώσεις την ψυχολογία σου! Σε χαρακτηρίζει ψυχική ενδυνάμωση και διορατικότητα, γεγονός που σε βοηθά, να αναγνωρίζεις τις προθέσεις των άλλων και δύσκολα «πέφτεις έξω» στις υποθέσεις που κάνεις! Πολλές αποκαλύψεις, θα λειτουργήσουν υπέρ σου σήμερα!

Λέων

Η Σύνοδος Ήλιου-Δία, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα, φίλε Λέοντα! Βελτιώνει, εξισορροπεί και χαρίζει τύχη και θετικές εξελίξεις, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις και την τύχη, αλλά και τα ταλέντα σήμερα να πετύχεις πολλούς από τους στόχους και σκοπούς, μέσα από τις επαφές σου με τους άλλους. Κερδίζεις πόντους, με την ευγένεια σου, την χαρούμενη φύση σου και τους καλοπροαίρετους τρόπους σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, επιτέλους ηρεμία, καθησυχασμός και ευεξία! Με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητα σου, να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις με άνεση τις υποχρεώσεις σου, να βρεις λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολούσε, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και κυρίως να γλυκάνεις την ρουτίνα σου, γεμίζονταν την με χαμόγελο και καλή διάθεση, αφού έρχονται σήμερα χαρούμενα γεγονότα και νέα, από το πουθενά!

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα.

Ζυγός

Μπορείς να υποδεχθείς, φίλε Ζυγέ, την πιο ευχάριστη ημέρα της περιόδου! Με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, χαμογελάς ξανά, αφού όλα τα επικείμενα γεγονότα, είναι «κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου!» Έχεις κέφι, ζεστασιά, ισχυρή δημιουργικότητα, λάμψη, δημοτικότητα και αποτελεσματική προβολή του εαυτού σου! Αυξάνεται η φήμη σου, είσαι περιζήτητος, νιώθεις επάνω σου όλα τα βλέμματα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, θα καταφέρεις να διορθώσεις προβλήματα και να βελτιώσεις καταστάσεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Τύχη σε θέματα οικιακά, αλλά και ένθερμες, γλυκές οικογενειακές στιγμές θα σε ανανεώσουν! Τα νέα είναι χαρμόσυνα και τα επικείμενα γεγονότα, ανακουφιστικά για σένα, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάς! Το μεγαλύτερο μήνυμα της ημέρας, είναι σίγουρα η ψυχική σου και συναισθηματική σου ασφάλεια και ηρεμία!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, θα ευχαριστηθείς επαφές, επικοινωνίες και συζητήσεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να αναμένεις θετικά νέα, χαρούμενες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που χαρίζουν χαμόγελα, εποικοδομητικές συζητήσεις και συμφωνίες! Οι σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, εξομαλύνονται!

Αιγόκερως

Η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σου επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου, φίλε Αιγόκερε! Τα γεγονότα που αναμένονται σήμερα, θα σου δώσουν ξανά σιγουριά και βεβαιότητα για τα κεκτημένα σου και θα σε οδηγήσουν, με σύμμαχο την λογική σου πάντα, σε μικρές, αλλά τόσο απολαυστικές χαρούμενες στιγμές! Βρίσκεις τον τρόπο και λύνεις πολλά από τα προβλήματα σου και επιπλέον, ανανεώνεις την εμφάνιση σου!

Υδροχόος

Η πιο τυχερή ημέρα για σένα είναι εδώ, φίλε Υδροχόε! Η Σύνοδος Ήλιου-Δία, σου προσφέρει ανταμοιβές και δώρα που δεν τα περίμενες καν! Εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην διεκδίκηση των στόχων σου, στην βελτίωση της εμφάνισης σου, στην καλυτέρευση κάθε σημαντικού τομέα της ζωής σου, αλλά και σε θέματα που αφορούν έρωτα και χρήματα! Ναι, σήμερα κάτι εκπληκτικό, μπορεί θα συμβεί!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, νιώθεις πιο δυνατός και πιο ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά από ποτέ! Η εύνοια αφορά τον εσωτερικό σου κόσμο, την ικανοποίηση των συναισθηματικών σου αναγκών, αλλά και τις παρασκηνιακές σου σχέσεις ή δραστηριότητες! Η επιτυχία θα έρθει μέσα από κρυφές ενέργειες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα μυστικά σου θα διαφυλαχτούν επιτυχώς! Η ευτυχία έρχεται, απλά φρόντισε να μην την διατυμπανίζεις παντού!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share