Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια & κρεβάτι: Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στον έρωτα και στις σχέσεις;

Με τον ταύρο δεν το περιμέναμε!

28 Ιανουαρίου 2021 12:34
Ζώδια & κρεβάτι: Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στον έρωτα και στις σχέσεις;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια και κρεβάτι: Είναι άστατος πολύ ο Τοξότης; Γιατί είναι δίκοπο μαχαίρι να πέσεις στον έρωτα ενός Ταύρου; Άραγε ο Ιχθύς "νιώθει" ή απλά ονειρεύεται αρκετά; Ερωτήσεις, απαντήσεις σε θέματα ερωτικού περιεχομένου, με φόντο τ’ άστρα. Ωστόσο, εκτός από αυτό το θέμα, δείτε εδώ τα ζώδια που θα σας στείλουν απευθείας στον ψυχίατρο.

Πώς συμπεριφέρονται στον έρωτα;

Υδροχόος

Είναι μοναχικός καβαλάρης ο Υδροχόος. Όχι γιατί είναι αντικοινωνικός, απλά έχει αυτό το πράμα που δεν εμπιστεύεται εύκολα και του παίρνει χρόνο για ν’ ανοιχτεί. Το οποίο μερικές φορές- ειδικά όταν ο άλλος βιάζεται ή θέλει να ζήσει τη στιγμή εδώ και τώρα- κουράζει. Πρέπει να τον θέλεις πραγματικά τον Υδροχόο για να σου δοθεί.

Τοξότης

Δεν είναι κακός εραστής, ούτε ξενέρωτος. Ίσα ίσα. Απλά είναι εξαιρετικά επιλεκτικός ώστε να δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν την δίνει την καρδιά του εύκολα, το κορμί του ναι. Κοινώς, πέφτει στο κρεβάτι για σεξ, αλλά θα σε σηκώσει να πας σπίτι σου να κοιμηθείς. Εκτός κι αν σε θέλει πραγματικά κι όχι για μια νύχτα.

Πώς συμπεριφέρεται τα ζώδια στο κρεβάτι;

Ταύρος

Το να πέσεις στον έρωτα ενός Ταύρου μπορεί να αποδειχθεί μία από τις καλύτερες ή τις χειρότερες αποφάσεις που θα πάρεις στη ζωή σου. Γιατί όσο πιστός κι αφοσιωμένος είναι, άλλο τόσο πεισματάρης θα σου βγει. Αν θέλετε ο ένας τον άλλο, έχει καλώς.

Αν μπάζει νερά από μια πλευρά, την έκατσες τη βαρκούλα. Είναι και λίγο παρεξηγησιάρης να ξέρεις. Κι επειδή του αρέσει και η σταθερότητα, δε θα σου έρθει μια μέρα με το σχεδιάγραμμα της στάσης "ανεστραμμένη καουμπόισσα" να το δοκιμάσετε, ν’ αλλάξετε παραστάσεις. All time classic is fantastic.

Παρθένος

Άνθρωπος της λεπτομέρειας ο Παρθένος, τα θέλει όλα στην εντέλεια για να νιώσει, αλλιώς δεν θ’ αποδώσει τα μέγιστα, όσο και να χτυπιέσαι. Στα συν το ότι είναι τρυφερός και προσεκτικός, αρκεί να έχεις στρώσει σωστά το κρεβάτι και τα κάδρα στον τοίχο απέναντι να είναι κρεμασμένα με αλφάδι.

Ζυγός

Είναι ένα από τα πιο δημιουργικά και παθιασμένα ζώδια της δωδεκάδας. Έχει τον σύντροφό του εικόνισμα, θα του τα δώσει όλα, θα τον φροντίσει, ό,τι λαχταρά η ψυχή του θα το κάνει πράξη. Αλλά κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Όλη αυτή η αφοσίωση και η δοτικότητα έρχεται πακέτο με κτητικότητα και αρκετή ζήλια. Εμ, δεν είμαστε ρομποτάκια, άνθρωποι είμαστε!

Δίδυμος

Στον Δίδυμο πρέπει να βρεις το κουμπί του. Να τον ενθουσιάσεις, να τον εντυπωσιάσεις. Διαφορετικά το μόνο που θα νιώσεις από εκείνον είναι μία αδιαφορία σε βαθμό σύγχυσης. Το σεξ του αρέσει γι’ αυτό και θα συγχρονιστείτε αρκετά εύκολα, αν υπάρχει συναίσθημα.

Ζώδια και κρεβάτι

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει αδυναμία στην εξερεύνηση. Σαν μικρό παιδί κάνει, όλα τα ψάχνει ο άτιμος. Του αρέσουν οι πειραματισμοί, η περιπέτεια. Xαλινάρι μην του βάλεις, θα σου το περάσει κολάρο. Ένας τέτοιος χαρακτήρας λοιπόν, μόνο στο kinky σεξ μπορεί να έχει προτίμηση. Δεν είν’ κακό. Δεν μπαίνει σε κουτάκια ο Αιγόκερως.

Καρκίνος

Συναισθηματική ψυχή, παθιασμένη, λίγο πολύ παραπονιάρικη. Όλα αυτά τα εκφράζει στο κρεβάτι και στις σχέσεις του γενικότερα. Μπορεί να το ‘χεις νιώσει στο πετσί σου, μπορεί να το ‘χεις ακουστά από μια ξαδέρφη σου και είναι αλήθεια: το ερωτικό αλισβερίσι με έναν Καρκίνο είναι σαν βόλτα με τρενάκι στο λούνα παρκ. Πάνω, κάτω, πάνω, κάτω.

Λέων

Θα σε κυριαρχήσει, θα επιδιώξει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, θα το πετύχει και θα σε εξαντλήσει με το πάθος κι όλο αυτό το ερωτικό ανεμοστρόβιλο που θα σου προκαλέσει. Γιατί αν δεν σε ξεθεώσει ένα Λιοντάρι, τότε ποιος; Δεν θα βγαίνετε από την κρεβατοκάμαρα, ειδικά στις αρχές. Ε μετά θα γίνετε και πάλι άνθρωποι, το Λιονταράκι βέβαια θα συνεχίσει να κοιτάζεται στο καθρέφτη κάθε τρεις και λίγο και να γυρεύει επιβεβαίωση, καθότι νάρκισσος.

Κριός

Εραστής πρώτης γραμμής ο Κριός και πολύ αισθησιακός παρτενέρ. Κάνει σεξ με κινηματογραφικό αέρα. Αν δεν έχεις τη διάθεση να σέρνεστε κάθε λίγο και λιγάκι στην κρεβατοκάμαρα, μην μπεις στον κόπο γιατί είναι και κυριαρχικό πλάσμα, ισχυρογνώμων. Το δικό του να γίνεται, αλλιώς πεισμώνει σα μουλάρι.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς, αυτό το πλάσμα που ζει μέσα στο όνειρο, αυτός ο σκλάβος του έρωτα, στην παλιακή εκδοχή του (είναι παραδοσιακός τύπος, δε μπορεί τους νεωτερισμούς), αυτή η ρομαντική ψυχούλα που πεθαίνει για τρυφεράδες κι αγκαλίτσες και φιλάκια. Μην τον πάρεις με το άγριο τον Ιχθύ. Κι αν θες ένταση, τότε τσέκαρε ωροσκόπο. Ιχθύ με Ιχθύ, μην τον ξεβολέψεις, δεν μπορεί την ένταση, μαραίνεται.

Σκορπιός

Η ερωτική μετρέσα του ζωδιακού κύκλου, το sex machine του αστρολογικού σύμπαντος. Ο Σκορπιός, που θεωρείται το πιο παθιασμένο και αισθαντικό ζώδιο. Κοίταξε, δεν παραδίδεται εύκολα. Πρέπει να σε θέλει 100% για να περάσεις καλά μαζί του. Αλλιώς σε περιμένουν μαύρες μέρες. Οι ίδιες που θα ξημερώσουν αν τον βάλεις στη διαδικασία να σ’ ερωτευτεί και μετά αρχίσεις τις σκηνές αμφιβολίας. Νέμεσις, τίσις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share