Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια - Άντα Λεούση: Ανατρεπτική η σημερινή ημέρα - Η αστρολόγος προειδοποιεί!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα;

27 Ιανουαρίου 2021 08:24
Ζώδια - Άντα Λεούση: Ανατρεπτική η σημερινή ημέρα - Η αστρολόγος προειδοποιεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άντα Λεούση: Η αστρολόγος έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποια θα έχουν σήμερα επιτυχία και ποια θα δυσκολευτούν; Ωστόσο, πριν προχωρήσετε στις προβλέψεις της αστρολόγου, δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που έχουν την απιστία στο αίμα τους.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να κρατήσετε μία γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, μια που θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση νέων επαγγελματικών βάσεων ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση αναλαμβάνετε σταδιακά και πλήρως τις ευθύνες καινούριων καθηκόντων.

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τα προσόντα σας, τις επιδόσεις και τα δικαιώματά σας και θα επιδιώκετε μια συνεχή αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει και τα οικονομικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ότι καλύτερο για το παρόν. Επιβάλετε να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν.

ΖΥΓΟΣ: Ένα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας με συνοπτικές διαδικασίες. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε ότι πραγματικά αξίζετε. Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα καθυστερήσει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος. Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα αποσκοπείτε μόνο σε μία ανάκαμψη, καθώς έχετε μεγαλύτερες ανάγκες και τώρα θα γίνετε πιο προνοητικοί για το μέλλον. Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας. Από εσάς εξαρτάται να συνδυάσετε αρμονικά τον ενθουσιασμό με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share