Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ξαναέρχονται στο προσκήνιο εξελίξεις για αυτά τα ζώδια" - Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου

Μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται για συγκεκριμένα ζώδια

26 Ιανουαρίου 2021 15:23

Ζώδια σήμερα: Μεγάλες εξελίξεις έρχονται για ορισμένα ζώδια, σύμφωνα με όσα είπε η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τρίτης (26/01), μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Επίσης η Λίτσα Πατέρα ανέφερε ότι πρόκειται για μία ανάμεικτη εβδομάδα για συγκεκριμένα ζώδια.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος είπε ότι "είναι πιθανόν θέματα που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα να ξαναέρχονται στο προσκήνιο ή να υπάρχουν εξελίξεις".

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές της προβλέψεις

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα με ένταση, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να σε γυρίσουν πάλι στο μηδέν και να χρειαστεί να αρχίσεις τις προσπάθειες από την αρχή! Προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον!

Ταύρος

Την σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, γίνεσαι νευρικός και απότομος στα λόγια σου, όπως και απρόσεκτος στις επικοινωνίες σου! Έρχονται παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, με κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις και θα πλήξεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, γεγονός που θα αποτρέψει τους άλλους, να συναναστραφούν μαζί σου.

Δίδυμοι

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, οφείλεις να προσέξεις τις συζητήσεις σου με το Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές! Απέφυγε παρορμητισμό, ανωριμότητα και υπεραισιοδοξία!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, καλό θα ήταν να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει και επιπλέον σε εκθέτει! Αυτό που οφείλεις να κάνεις σήμερα, για το καλό σου, είναι να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην είσαι επιθετικός!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση, λόγω της όψης! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, κινδυνεύουν από σοβαρές ρήξεις, αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, θα τύχουν κάποιες απρόσμενες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις άμεσα! Μπορεί ο χρόνος να είναι ελάχιστος, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει, γι’αυτό προσοχή! Επίσης, απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου, σήμερα!

ζώδια 26 Ιανουαρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού σε προειδοποιεί να αλλάξεις συμπεριφορά! Η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή φήμη σου, θα κλονίσει τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει τελικά, την προσπάθεια σου να περάσεις όμορφα και ανέμελα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, εντάσεις και καυγάδες, θα επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και δυστυχώς οι οικογενειακές σχέσεις βάλλονται. Οφείλεις να παραμείνεις συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου! Επιπλέον, ένα πρόβλημα από το παρελθόν, επανέρχεται ξαφνικά!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις κουτσομπολιά με το Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, αφού κάποιες αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα εκθέσουν εσένα και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς και να έρθεις σε δύσκολη θέση! Επίσης, φρόντισε να αποφύγεις λεκτικές κόντρες και κουτσομπολιά!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, θα νιώσεις ότι απειλούνται τα κεκτημένα σου και ίσως αισθανθείς ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες πως είχες θέσει έως τώρα, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και σπουδαίους τομείς της ζωής σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, οφείλεις να δείξεις προσοχή και ψυχραιμία σε εντάσεις, τεταμένο κλίμα, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια και λάθη σε συζητήσεις! Πρέπει να είσαι ήρεμος και συγκρατημένος επίσης και απέναντι σε εκνευριστικές ή προκλητικές συμπεριφορές από τους άλλους και θα δεις πως ο κερδισμένος θα είσαι εσύ!

Ιχθείς

Εσωτερική αναστάτωση και νεύρα, χαρακτηρίζουν την μέρα σου αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου - Ουρανού! Προσπάθησε να μην είσαι αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Καλό θα ήταν, να μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share