Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο για αυτό το ζώδιο αλλά μετά…» - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί

Αναλυτικά οι προβλέψεις της!

15 Ιανουαρίου 2021 12:54
«Πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο για αυτό το ζώδιο αλλά μετά…» - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα μας προειδοποιεί για αυτό το Σαββατοκύριακο, επισημαίνοντας πως για ένα ζώδιο αναμένεται να είναι πολύ ερωτικό, αλλά από βδομάδα άπαντες πρέπει να προσέξουν.

Όπως αναφέρει στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η έμπειρη αστρολόγος, οι Υδροχόοι αναμένεται να έχουν αυτό το ερωτικό Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να βρίσκεται τώρα στο ζώδιό τους και μετά να περνά στους Ιχθείς, αλλά θα υπάρξει και μια όψη, που δείχνει αντιδράσεις σε όλη τον κόσμο.

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Τι μας περιμένει από βδομάδα;

Η Λίτσα Πατέρα επισημαίνει, επίσης, ότι η νέα εβδομάδα αναμένεται να είναι «εκρηκτική», κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί και να ανοίξει, όμως, ένας δρόμος για νέες κατακτήσεις και συναισθηματικές υποσχέσεις, με τον Κώστα Λεφάκη επίσης να ρίχνει «βόμβα» για το 2021.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με λόγια, αλλά και πράξεις! Να ακούς τις συμβουλές τους, χωρίς δισταγμό!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και οι σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε ανταγωνιστές και αντιπάλους! Καταφέρνεις όμως και έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δείχνεις με ποικίλους τρόπους τι και πόσα αξίζεις!

Δίδυμοι

Σήμερα φίλε Δίδυμε, καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αυτή η διάθεσή σου, εξυπηρετεί απόλυτα, την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα και εύνοια, σε επαφές, αλλά και συζητήσεις! Είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης! Απέφυγε συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, πιθανόν να σε απασχολήσει ένα νομικό ζήτημα τώρα και να χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Ο περίγυρος σου θα επιδιώξει σίγουρα επικοινωνία μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που τους προσφέρεις!

Δείτε τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερη! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα έχεις ανάγκη και σε χαροποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Η διάθεση αυτή, σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου! Ένα θέμα ή μία εξέλιξη, θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, είτε θετική, είτε αρνητική! Όπως και να’χει, θα βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφθεχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου! Διεκδίκησε χωρίς βιασύνες τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που αξίζεις και όντως σου ανήκει! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα είσαι στα καλύτερα σου! Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι! Μην κολλάς λοιπόν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας και εκμεταλλεύσου την τύχη σου! Μία από τις ευκαιρίες της ημέρας, είναι σαφώς η δυνατότητα που σου δίνει να πραγματοποιήσεις ευχάριστες εξόδους ή ακόμα και ένα ταξιδάκι!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά και φρόντισε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share