Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Κεραυνονόλος έρωτας και ξαφνικά χρήματα...» - Τα τυχερά ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα (Video)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της αστρολόγου για κάθε ζώδιο

14 Ιανουαρίου 2021 14:02
«Κεραυνονόλος έρωτας και ξαφνικά χρήματα...» - Τα τυχερά ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που θα υπάρξουν, μετά την όψη που δημιουργείται ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό. Επίσης, ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις προβλέψεις της νέας εβδομάδας (11-17/01) για όλα τα ζώδια και προειδοποίησε

«Οι κεραυνοβόλοι έρωτες, μπορεί να μην διαρκούν πολύ αλλά θα είναι πολύ έντονοι. Αυτό πέρα από το ερωτικό κομμάτι, μπορεί να σημαίνει και ξαφνικά χρήματα. Ο Ουρανός μέχρι τώρα ήταν ανάδρομος αλλά τώρα δημιουργεί μία όψη με τον Δία καθώς μπαίνει σε ορθή φορά.

Τελειώνει η πορεία του Ήλιου στον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο. Όλοι οι πλανήτες που βρίσκονται στον Υδροχόο δουλεύουν για το μέλλον.

Στην προσωπική μας ζωή θα πρέπει να ελέγχουμε το τι θέλουμε και τι ζητάμε», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, η οποία είχε κάνει και μία πρόβλεψη για τον καρκίνο!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

Λίτσα Πατέρα: «Αυτό είναι το ζώδιο που θα αλλάξει τον κόσμο»

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου ανέφερε ότι η σημερινή ημέρα πρόκειται να είναι αρκετά δημιουργική.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος ανέφερε για τους Υδροχόους ότι είναι η εποχή τους αλλά και ο αιώνας τους και ότι αυτοί θα αλλάξουν τον κόσμο. Η Λίτσα Πατέρα τόνισε ότι στο τέλος του μήνα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί ένα φάρμακο για τον καρκίνο όπου στις 28 του μήνα θα γίνει η αρχή της έρευνας ή η ανακάλυψη για τον καρκίνο

Επίσης ανέφερε για μια δημιουργική ημέρα, ενώ θα υπάρξουν σημαντικές πληροφορίες όπου θα μάθουμε πολλά πράγματα και ο Ερμής θα φέρει στην επιφάνεια πολλές ειδήσεις που δεν γνωρίζουμε. Ενώ ακόμη ανέφερε ότι είναι η καλύτερη εποχή για να να διευθετήσουμε τις υποθέσεις με την επικοινωνία.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share