Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Τρία σημαντικά γεγονότα θα αλλάξουν την ζωή των ζωδίων" - Καμπανάκι από την Λίτσα Πατέρα

Η έμπειρη αστρολόγος τόνισε ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέχουμε

13 Ιανουαρίου 2021 13:26

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου και τόνισε ότι θα θα γίνουν νέα ξεκινήματα αλλά πρέπει να γίνουν με προσοχή. Επίσης η Άση Μπήλιου είχε αναφέρει ότι έρχονται απρόοπτα και αλλαγές σχεδίων για συγκεκριμένα ζώδια.

Συγκεκριμένα η Λίτσα Πατέρα ανέφερε ότι τρία διαφορετικά γεγονότα έρχονται που θα επηρεάσουν τα ζώδια. Η ίδια τόνισε ότι πρέπει να αγγίξουμε το καλό και να το προγραμματίσουμε. Συνέχισε αναφέροντας αναλυτικά για αυτά τα τρία γεγονότα λέγοντας ότι η Σελήνη κάνει σχέδια επαγγελματικά τα οποία θα αντέχουν σε βάθος χρόνου, ότι πρέπει να ανοίξουμε την καρδιά μας στον έρωτα που είναι έτοιμος να εισχωρήσει και να πάψουμε να είμαστε εριστικοί.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω, είναι κατάλληλη για δραστηριότητες, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Κριέ. Να είσαι λοιπόν σε απόλυτη ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, καθώς θα υπάρξουν νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου υπόσταση!

Ταύρος

H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα στον Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα, φίλε Ταύρε! Θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ολοκαίνουργια ξεκινήματα μέσα στην ημέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις και να πετύχεις στόχους με την βοήθεια της τύχης!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μία χάρη και να πείσεις κάποιον να σου την κάνει, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, αφού οι συνθήκες τώρα είναι ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από τις τοξικές! Ένα μυστικό που σου αποκαλύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας, σου δίνει απόλυτη χαρά!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Αιγόκερω, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις εσύ πρωτοβουλία και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων, μέσα από επαφές και συναναστροφές!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, λόγω της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα τον χρόνο σου και ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις σου! Καλό θα είναι επίσης την σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να εντάξεις στη ζωή σου την γυμναστική και την άσκηση!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, γιορτάζεις στην κυριολεξία! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, στον Αιγόκερω, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να χορτάσεις θαυμασμό των άλλων, αφού θα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

ζώδια 13 Ιανουαρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σχέσεις θα συσφιχθούν πολύ! Μάλιστα, ορισμένες συγγενικές προβληματικές σχέσεις, θα εξομαλυνθούν αυτό το διάστημα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, επαφές και γνωριμίες! Κάνεις «συλλογή» από γνώσεις, προβάλλεις τις δεξιότητές σου και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μία σου λέξη και γίνεται σαφώς πιο ευχάριστη η καθημερινότητά σου! Εκμεταλλεύσου το!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής! Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Μπορεί να είσαι κάπως απόλυτος στις απόψεις σου, ωστόσο οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, για να επιτύχεις να τις «περάσεις» και στους άλλους και να τους πείσεις για αυτό που ουσιαστικά θες και χρειάζεσαι! Γενικά, δεν είναι καλή μέρα για βιασύνες και παρορμητισμούς, αφού η εύνοια θα φανεί μέσα από αργές, αλλά απόλυτα θετικές εξελίξεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φυσικά σε καθιστά, τον πρωταγωνιστή, όχι μόνο της μέρας, αλλά όλης της παροντικής περιόδου! Όλοι οι προβολείς είναι πάνω στους στόχους σου και στον τρόπο που θα τους πετύχεις! Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη, για να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι, ότι νέο ξεκίνημα επιθυμείς και όποια βελτίωση θες να κάνεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στον Αιγόκερω, σε ωθεί να μείνεις στην απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό θόρυβο, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! «Μίλα» με τον εαυτό σου, κάνε την ενδοσκόπηση σου, άκου την καρδιά και την διαίσθηση σου και επέλεξε την συντροφιά των λίγων και καλών ανθρώπων που αγαπάς και εμπιστεύεσαι! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα θα αποκαλυφθεί κάτι, το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στον Αιγόκερω, αποτελεί μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις φιλικές συναναστροφές και επικοινωνίες. Σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, θα έχεις πολλές δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά κενά που είχες τον τελευταίο καιρό στην ζωή σου, ιδίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προβλημάτων!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share