Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου: «Ένταση, απρόοπτα και αλλαγή σχεδίων... Μεγάλη προσοχή αυτά τα ζώδια» (Video)

Οι προβλέψεις της έμπειρης αστρολόγου

12 Ιανουαρίου 2021 13:19
Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου: «Ένταση, απρόοπτα και αλλαγή σχεδίων... Μεγάλη προσοχή αυτά τα ζώδια» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να κάνει λόγο για «Ένταση, απρόοπτα και αλλαγή σχεδίων με συγκεκριμένα ζώδια να πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή. Παράλληλα, η γνωστή αστρολόγος έδωσε τις τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς για κάθε ζώδιο ξεχωριστά και παράλληλα σημείωσε ότι: «Ο Ιανουάριος είναι ο πιο σημαντικός μήνας της χρονιάς, καθώς φέρνει ένα διαφορετικό κλίμα στην καθημερινότητά μας, αλλά και την απαρχή εξελίξεων».

Συγκεκριμένα, σημείωσε:

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα μας ή μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμα μας ξαφνικά.

Από την άλλη, μπορεί να μαθαίνουμε κάτι απρόοπτο ή μια είδηση που μας εξαναγκάζει να αλλάξουμε τα σχέδια μας. Προσέξτε την επικοινωνία και τις επαφές σας -προφορικά ή γραπτά-, θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο και τις μετακινήσεις σας.

Η νευρικότητα θα είναι διάχυτη. Από τη θετική της πλευρά, αυτή η όψη βοηθά να δούμε κάπως πιο διαφορετικά ή εναλλακτικά τα πράγματα και να βρούμε λύσεις που δεν περιμέναμε.

Τυχαίες συναντήσεις επίσης, είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Άλλωστε αύριο θα σχηματιστεί και η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου.

Άση Μπήλιου: Βρείτε σε ποιο έτος Δία ανήκετε το 2021 και τι σημαίνει αυτό

Οι κύκλοι του Δία συνδέονται με την ανάπτυξη, την πρόοδο, την επέκταση, το άνοιγμα των οριζόντων μας. Ανάλογα με το έτος Δία στο οποίο βρισκόμαστε κάθε χρονιά, έχουμε την ευκαιρία σε ένα τομέα να σημειώσουμε σημαντική πρόοδο ή να διακρίνουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε, ώστε να πάρουμε τις σημαντικές αποφάσεις μας, εξηγεί η Άση Μπήλιου.

Φυσικά, πέρα από τις δυνατότητες και το πλαίσιο, το έτος Δία δίνει και τη διάσταση που θα έχει ο παράγοντας τύχη στη ζωή μας. Το έτος Δία δεν αναφέρεται ούτε στο ζώδιο μας ούτε στη γενέθλια θέση του Δία. Είναι όμως ένας συνδυασμός σε σχέση με τη διέλευση του Δία.

Για να βρείτε σε ποιο έτος Δία βρίσκεστε χρειάζεται η ημερομηνία, ο τόπος και η ώρα γέννησης για μεγαλύτερη ακρίβεια. Αν δε γνωρίζετε την ώρα επιλέξτε το «άγνωστη ώρα».

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share