Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Η Άση Μπήλιου μας πρoειδoποιεί για το 2021: Γυρίζει ο «τρoχός» σε έρωτα και χρήμα γι’ αυτά τα 5 ζώδια (Video)

Όσα είπε η έμπειρη αστρολόγος

8 Ιανουαρίου 2021 19:57
Η Άση Μπήλιου μας πρoειδoποιεί για το 2021: Γυρίζει ο «τρoχός» σε έρωτα και χρήμα γι’ αυτά τα 5 ζώδια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Άση Μπήλιου μας πρoειδoποιεί για το 2021: Γυρίζει ο «τρoχός» σε έρωτα και χρήμα γι’ αυτά τα 5 ζώδια. Παράλληλα, η γνωστή αστρολόγος έδωσε τις τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς για κάθε ζώδιο ξεχωριστά και παράλληλα σημείωσε ότι: «Ο Ιανουάριος είναι ο πιο σημαντικός μήνας της χρονιάς, καθώς φέρνει ένα διαφορετικό κλίμα στην καθημερινότητά μας, αλλά και την απαρχή εξελίξεων».

Τι επιφυλάσσουν οι πλανητικές όψεις και οι εκλείψεις της νέας χρονιάς για τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Ποιοι θα κάνουν νέα ξεκινήματα και ποιοι θα αλλάξουν τη ζωή τους ολοκληρωτικά;

Ποια είναι τα διαστήματα του νέου έτους, στα οποία θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί; Ποιες πλανητικές όψεις θα φέρουν εξελίξεις στην ερωτική ζωή και ποιες θα προωθήσουν νέες γνωριμίες, αλλά και επιστροφές από το παρελθόν; Ποιοι θα έχουν αναγνώριση στα επαγγελματικά τους και ποιοι θα πρέπει να πάρουν άλλη κατεύθυνση;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της στο παρακάτω βίντεο:

Η Άση Μπήλιου ανατρέπει τα πάντα: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια που θα σαρώσουν τα πάντα το 2021

Αναμφίβολα το 2020 ήταν η χρονιά που θα μνημονεύουμε για χρόνια για όλους τους λάθος λόγους. Όλος ο πλανήτης μετρούσε αντίστροφα για να φύγει, ελπίζοντας ότι η νέα χρονιά θα φέρει περισσότερη τύχη.

Τι λένε όμως τα ζώδια για το 2021; Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, τα μαντάτα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, προβλέπει ότι δεν θα δούμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με το 2020.

Ειδικά το πρώτο δίμηνο μάλιστα προβλέπει ότι θα είναι δύσκολο για τη χώρα μας.

Η Άση Μπήλιου ανατρέπει τα πάντα: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια που θα σαρώσουν τα πάντα το 2021

Υπάρχουν όμως και οι τυχεροί της χρονιάς, εκείνοι που θα δουν το 2021 να τους κλείνει το μάτι και να τους χαρίζει όσα δεν τους έφερε το 2020.

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου λοιπόν τα ευνοημένα ζώδια του 2021 θα είναι οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Τρίτους στη λίστα βάζει τους Υδροχόους.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις της και αν τα 3 συγκεκριμένα ζώδια θα ξορκίσουν την γκαντεμιά του 2020…

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share