Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Θυελλώδεις αλλαγές για 5 ζώδια» - Καμπανάκι από την Άντα Λεούση για το 2021

Αναλυτικά οι προβλέψεις της!

1 Ιανουαρίου 2021 13:44
«Θυελλώδεις αλλαγές για 5 ζώδια» - Καμπανάκι από την Άντα Λεούση για το 2021
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό της καμπανάκι εν όψει του 2021 χτυπά η Άντα Λεούση, με την έμπειρη αστρολόγο να προβλέπει «θυελλώδεις» αλλαγές για τουλάχιστον πέντε ζώδια στη διάρκεια της χρονιάς, που μόλις άρχισε.

Η ίδια επισημαίνει, ότι αυτές οι αλλαγές δε σημαίνουν απαραίτητα αρνητικές συνέπειες πάνω μας, ενώ μας παροτρύνει να τολμήσουμε ορισμένες κινήσεις μες στο 2021, με τη Λίτσα Πατέρα να βλέπει επίσης ραγδαίες αλλαγές.

Άντα Λεούση: Η πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

Κριός

Το 2021 φέρνει κύμα δημιουργικότητας που θα σας κάνει να νιώσετε πιο εκφραστικοί και θα σας ενθαρρύνει να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στην καθημερινή σας ζωή. Θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να προχωρήσετε, ενώ δε θα σα λείπει κατά περιόδους και η διάθεση για παιχνίδια.

Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και αγκαλιάστε νέες και υγιέστερες συνήθειες. Διακόψτε τοξικές φιλίες, εστιάστε στην πνευματικότητα σας και βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε στη ζωή. Μπορεί να αισθανθείτε κατά τη διάρκεια τους έτους ότι υπάρχουν αγώνες εξουσίας σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες για να κάνετε σωστές αλλαγές στη ζωή σας και να μεταβείτε σε σωστές διαδρομές, ώστε όλα να λειτουργούν προς το καλύτερο .

Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη να κινείται για τις πρώτες έξι ημέρες στο ζώδιό σας. Άρα μπορείτε να ξεκινήσετε με πολλή ενέργεια, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να προετοιμαστείτε για μια μεγάλη χρονιά. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει στο να βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή τους πρώτους δύο μήνες. Θα δημιουργήσετε νέες φιλίες, θα δεχθείτε προσκλήσεις και θα νιώθετε πιο ευχάριστα με τους φίλους σας.

Δίας και Κρόνος μετακινούνται στον Υδροχόο (ο Κρόνος περνά όλο το 2021 σε αυτό το σημείο, ο Δίας κυρίως σε αυτό το σημείο (εκτός από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο που βρίσκεται στους Ιχθείς), θέσεις που σας ευνοούν ιδιαίτερα, καθώς μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον, τις ελπίδες και τα όνειρά σας, με μεγαλύτερη σαφήνεια εστίασης, αλλά ταυτόχρονα και πιο πρακτικοί. Αποβάλλετε από τη ζωή σας φιλίες που δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα θετικό σκοπό στη ζωή σας και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα.

Από τον Μάρτιο έως τα τέλη Απριλίου θα είστε αρκετά αποδοτικοί με νέες ιδέες για να εργαστείτε σε καινούρια σχέδια ή για να μοιραστείτε γνώσεις που έχετε και να μάθετε νέες πληροφορίες.

Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως σχεδιάσετε μια μετακόμιση ή ανακαινίσετε τους χώρους σας. Περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που θεωρείτε οικογένεια, σχεδιάστε εκδρομές και γενικώς σταθεροποιήστε τη ζωή σας.

Από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου, επαναφέρετε παλιά σχέδια και δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς μερικά από αυτά έχουν να σας φέρουν οφέλη που σας είχαν διαφύγει. Ξεπεράστε ψυχικά κολλήματα και βελτιώστε την επικοινωνία σας, ειδικά με όσους έχει υπάρξει ρήξη. Εργαστείτε ήσυχα φροντίζοντας τις ανάγκες σας και αξιοποιώντας κάθε πληροφορία που θα πάρετε.

Ταύρος

Νέα χρονιά απλώνεται στα πόδια σας, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να εστιάζετε σε σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητά σας ή στη ζωή σας είτε είναι μεγάλες, είτε πρόσκαιρες. Να είστε πιο ανοιχτοί στο νέο, το διαφορετικό, το μη συμβατικό και το απροσδόκητο, αν θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, εφευρετικοί και αληθινοί. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αυξήσετε τις δραστηριότητές σας, καθώς το 2021 είναι ένα έτος για αυτό-βελτίωση.

Τους πρώτους τρεις μήνες εστιάστε περισσότερο σε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας, αλλά να είστε και πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ασχοληθείτε με τα όνειρά σας και τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχάσετε να είστε απέναντι στους άλλους συμπονετικοί και ανθρώπινοι,

Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Ιουνίου θα είστε πιο ενεργοί στο να βρείτε νέες ιδέες, να λάβετε νέες πληροφορίες και να μοιραστείτε ότι γνωρίζετε με άλλους. Καταναλώστε την επιπλέον ενέργειά σας σε θετικά πράγματα για να μην οδηγηθείτε σε ανησυχία και νευρικότητα.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο θα θελήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και να εργαστείτε για τη βελτίωση των σχέσεων σας. Εάν υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις πριν απογοητευθείτε. τα επεξεργαστείτε, διαφορετικά μπορεί να αυξηθεί η απογοήτευση. Καλυτερέψτε τις συνθήκες διαβίωσης και κάντε το σπίτι σας όσο το δυνατόν πιο άνετο και πιο ξεκούραστο, για να γίνει το καταφύγιό σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα θελήσετε να κάνετε απολογισμό και αναθεώρηση των προβληματισμών σας. Εστιάστε στο που πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά αν σχετίζεται με επέκταση των επαγγελματικών σας που δεν ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις σας.

Σίγουρα το 2021 θα είναι αγχωτικό με τον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική σας υγεία. Όμως, θα είστε ευλογημένοι σε ενέργεια και θα μπορείτε αντισταθμίσετε τα επίπεδα άγχους σας, κάνοντας θαύματα στη βελτίωση της υγείας σας

Δίδυμοι

Το 2021 ασκεί μεγάλη επιρροή στη φαντασία σας. Είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό να ταξιδέψετε, να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί από το συνηθισμένο ή να επιλέξετε ένα νέο χόμπι ή να μάθετε μια νέα γλώσσα. Αφήστε πίσω το παρελθόν και μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο. Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά, να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην σύντροφο ή να κάνετε οτιδήποτε θα σας απομακρύνει από τους στόχους σας.

Βρείτε νέους, ασυνήθιστους ή και μη συμβατικούς τρόπους αν χρειαστεί προσέγγισης του εαυτού σας που θα σας βοηθήσουν καταλάβετε τα πραγματικά κίνητρα και τις επιθυμίες που έχετε, αφήνοντας τη διορατικότητά σας να λάμψει. Ξεκινήστε με αυτόν τον τρόπο τη νέα χρονιά, ώστε να είστε στη συνέχεια έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη βουτιά προς την επιτυχία.

Το Φεβρουάριο που θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής, θα προβληματιστείτε για θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, αλλά για όσο συνδέονται με το παρελθόν. Βελτιώστε τις γνώσεις και την επαγγελματική σας κατάρτιση με όποιο τρόπο μπορείτε.

Από τον Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, να είστε πιο οργανωτικοί ώστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Κάντε τα πρώτα βήματα με κάτι μεγάλο που θα είναι η αρχή σε κάτι που θα διαρκέσει και τα επόμενα χρόνια.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σας όλο τον Ιούνιο και το περισσότερο διάστημα ανάδρομα, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε απόμακροι και διασκορπισμένοι στις σκέψεις σας. Πρέπει να αφήσετε χώρο να κινηθείτε πιο ευέλικτα και να επικεντρωθείτε σε ότι μπορεί να προχωρήσει. Έχοντας και μία ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται και αυτή στο ζώδιό σας, αν υπάρχει κάτι στο οποίο θέλετε να δοκιμάσετε ξανά γιατί είχατε αποτύχει, τολμήστε το και ξεκινήστε από τον αρχή.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου και μέχρι να τελειώσει η χρονιά, δουλέψτε πάνω σε ζητήματα που έχετε ξεχάσει ή δεν έχετε ολοκληρώσει. Φροντίστε να είστε σοβαροί αν θέλετε να επεκταθείτε, να αποκτήσετε νέες αξιόλογες εμπειρίες και να εξερευνήσετε τις προοπτικές που έχετε. Οι επιλογές που θα κρατήσετε θα προσφέρουν μεγαλύτερες ανταμοιβές και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Καρκίνος

Η χρονιά ενεργοποιεί τις ελπίδες και τα όνειρά σας, κάνοντας φωτεινότερο το μέλλον σας. και τον μελλοντικό τομέα. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και προσελκύστε κοντά σας άτομα που οραματίζονται ότι κι εσείς. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν αληθινά, αν είστε πρόθυμοι να τα ακολουθήσετε με διαφορετική προσέγγιση. Σκεφτείτε περισσότερα για το μέλλον σας και ενεργήστε πιο ανεξάρτητα για αυτό που θέλετε.

Από το Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, εργαστείτε με τις επιθυμίες σας κοιτώντας στο παρελθόν για να καταλάβετε τι έχει συμβεί και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Όσο περισσότερες εμπειρίες έχετε αποκτήσει, τόσο περισσότερο θα νιώθετε πιο ελεύθεροι να διαμορφώσετε τις δικές σας απόψεις και ιδέες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται από το Μάιο έως τον Ιούλιο και θα βρείτε μεγαλύτερες ιδέες, ενώ θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για περιπέτεια.

Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα είναι αυξημένη η ενέργειά σας και θα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες που έχετε μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας και την προθυμία σας να κάνετε το πρώτο βήμα προς κάτι ολοκαίνουργιο.

Ο ανάδρομος Ερμής τον Ιούνιο μαζί με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ζητήματα που έχετε αγνοήσει και να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες. Θα δείτε κάτι να επιστρέφει στη ζωή σας που πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν σας μπερδέψει. Κατανοήστε καλύτερα ότι σας συμβαίνει, ώστε να κινηθείτε ευκολότερα σε τυχόν προκλήσεις που θα προκύψουν.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, επικεντρωθείτε στις ιδέες και τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα εμπλουτίστε τις γνώσεις σας. Μοιραστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε τις πληροφορίες που έχετε και μην κρύβετε τον ενθουσιασμό σας για ότι καλό σας έρχεται.

Ίσως κολλήσετε σε κάποια πράγματα, αλλά γρήγορα θα προχωρήσετε.

Λέων

Η νέα χρονιά φέρνει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας. Δίας και Κρόνος, φέρνουν αρκετές αρνητικές επιρροές, όμως, εσείς κάνετε τις επιλογές στη ζωή σας και δε θα αφήσετε τους πλανήτες να την ελέγξουν. Μάθετε να ισορροπείτε ανάμεσα στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή, για να βελτιώσετε τις σχέσεις και τα οικονομικά σας.

Το 2021 δεν είναι ιδανικό για ταξίδια, άρα είναι καλύτερο να εστιάσετε στην καριέρα και στον οικονομικό σας τομέα. Ασχοληθείτε και με τις φιλίες σας, προτιμώντας να διατηρήσετε αυτές που έχετε, απ’ το να ψάξετε καινούριες.

Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο να κατανοήσετε καλύτερα τα κίνητρα που έχετε και τα ζητήματα που απαιτούν λύσεις. Κατανοήστε καλύτερα το παρελθόν για να απελευθερωθείτε από παλιά θέματα και να προχωρήσετε στο μέλλον με μεγαλύτερη βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση.

Ο Ιούνιος ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και μια Ηλιακή έκλειψη να του κάνει παρέα. Ίσως αμφισβητήσετε μερικά από τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας και να αισθανθείτε ότι μειώνονται οι ελπίδες σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πιστέψτε στις ικανότητές σας.

Ο Άρης που περνάει στο ζώδιό σας κάθε δύο χρόνια περίπου, θα βρίσκεται σε σας από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο. Κάντε τις αναζητήσεις σας για να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ξεκινήστε νέα έργα, αναζητήστε ευκαιρίες που θα γίνουν το επίκεντρο σας για τα επόμενα δύο χρόνια και αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που έχετε.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και ειδικά τον Οκτώβριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, εστιάστε σε παλιές ιδέες και σχέδια που θέλετε να επανεξετάσετε, να αναθεωρήσετε ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Εκφραστείτε με διαφορετικούς τρόπους και βεβαιωθείτε ότι ακούτε τι σας λένε και όχι μόνο μιλάτε, γιατί διαφορετικά θα αισθανθείτε παρεξηγημένοι.

Το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, επικεντρωθείτε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Βελτιώστε το χώρο σας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και προγραμματίσετε οικογενειακές συναντήσεις. Η σταθερότητα στην προσωπική ζωή θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς και ήρεμοι.

Παρθένος

Η νέα χρονιά φέρνει πολλές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και σας ωθεί να αναζητήσετε άτομα που μπορούν να σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους. Βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε επικοινωνία και εκπαίδευση, ταξιδέψτε, επανασυνδεθείτε με άλλους και καλυτερέψετε τη ζωή σας.

Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο, να είστε πιο αισιόδοξοι για το τι ισχύει για το μέλλον σας και πιο πρόθυμοι να αναπτύξετε τη σκέψη σας πέρα του καθιερωμένου. Βρίσκοντας νέους στόχους θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση του τι συμβαίνει γύρω σας και θα εξαλείψετε κάποιες άχρηστες πληροφορίες. Ενισχύστε τη διαίσθησή σας, ώστε να προχωρήσετε σταθερά και όχι παρορμητικά στη λήψη αποφάσεων.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, ακολουθήστε αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας στηριζόμενοι στις ικανότητές σας και όχι σε δεκανίκια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και εστιαστεί στα σχέδια των επόμενων χρόνων. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ταλέντα σας με συναρπαστικούς τρόπους.

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα βρείτε πολλές νέες ιδέες και σχέδια που θέλετε να αναλάβετε δράση. Θα είστε πιο πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, αλλά μην αναλάβετε πάρα πολλές γιατί θα διασκορπιστείτε και θα μπερδευτείτε. Προσπαθήστε να επιλέξετε σε ποια θα πρέπει να εστιάσετε, ώστε να είστε βέβαιοι για τις κινήσεις σας.

Η έκλειψη ηλίου το Δεκέμβριο, σας ωθεί να δώσετε περισσότερη προσοχή στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Κάντε αλλαγές αναζωογόνησης στο χώρο σας που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα. Αποκαταστήστε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και δώστε τους χρόνο να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Άντα Λεούση ζώδια

Ζυγός

Το 2021 φέρνει σε εσάς τους Ζυγούς, καλά νέα και θετικές αλλαγής. Βασιστείτε στις σχέσεις σας φιλικές, επαγγελματικές και προσωπικές για να περάσετε μια υπέροχη χρονιά. Μάθετε από το παρελθόν και κοιτάξτε κατάματα προς το μέλλον. Τη νέα χρονιά συνεχίστε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο σε ότι σας αφορά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Επικεντρωθείτε στο να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο σταθερή και ασφαλή. Τυχόν ζητήματα που θα βγουν στην επιφάνεια μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία.

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, απαιτεί να ασχοληθείτε με σημαντικά και σοβαρά σχέδια και όχι να απλωθείτε σε πολλά και ανούσια. Να είστε πιο αυθεντικοί στον τρόπο που θα εκφράζεστε και πιο ειλικρινείς απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε. Συνδυάστε καρδιά με λογική για άριστα αποτελέσματα.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να περιορίσετε λίγο τη δυναμικότητά σας και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Είναι απαραίτητο να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και γιατί όχι να σκεφτείτε το παρελθόν και να αναλογιστείτε τι σας πρόσφερε. Ίσως καταλάβετε πιο εύκολα το τι έχει συμβεί, γιατί παίρνετε αποφάσεις με συγκεκριμένο τρόπο και πως οι γύρω σας συμπεριφέρθηκαν σε όλα αυτά. Με χαρά θα διαπιστώσετε πως θα επιλύσετε καταστάσεις και θα αφήσετε πίσω σας πράγματα που δεν χρειάζεστε πια.

Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, σας ωθεί ακολουθήσετε πραγματικά μια νέα ιδέα και να σχεδιάσετε την πορεία της. Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ότι προβλήματα υπήρχαν θα γίνουν πιο έντονα, ενώ πράγματα που δε γνωρίζατε θα αρχίσουν να φαίνονται και να αποζητούν την προσοχή σας. Όσο περισσότερο εργαστείτε πάνω σε αυτά, τόσο καλύτερες θα γίνουν οι σχέσεις σας και θα αρχίσετε να νιώθετε πιο άνετα ακόμα και συναισθηματικά.

Το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και ενθουσιασμένους για τα σχέδια που έχετε κατά νου. Θα είστε πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τα επιχειρήματα σας. Σίγουρα θα είστε πιο ελκυστικοί και ανοιχτοί στο να απολαύσετε οτιδήποτε σας ενθαρρύνει διανοητικά.

Σκορπιός

Το 2021 είναι η χρονιά που πρέπει να αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε πάντα να κατηγορείτε τους άλλους για τα προβλήματά σας, αλλά χρειάζεται να αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας. Μόνο εσείς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να σταματήσετε να εστιάζετε τόσο πολύ στον εαυτό σας και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να βοηθήσετε τους άλλους.

Η νέα χρονιά συνιστά διακριτική ευχέρεια, κάτι που μερικές φορές μπορεί να σας είναι δύσκολο σα Σκορπιοί να το διαχειριστείτε. Κρατήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε για τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα και κρατήστε ισορροπίες στην κοινωνική σας ζωή. Μην εκτεθείτε σε συνεχείς εξόδους και καλέσματα που θα σας θέσουν σε κίνδυνο. Οι χαμηλοί τόνοι θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Με το ξεκίνημα του χρόνου θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στο σπίτι ή με την οικογένεια σας και θα πρέπει να σηκώσετε αρκετά βάρη στους ώμους σας, οπότε θα νιώθετε πιο περιορισμένοι. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις, επεκταθείτε και γίνετε πιο δημιουργικοί για να βρείτε πιο εύκολα λύσεις και να μην απογοητευτείτε. Ότι ρυθμίσετε φέτος θα σας ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια.

Το Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, επιβάλλεται να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που υπάρχουν και να βάλετε πιο γερά θεμέλια. Σίγουρα χρειάζεται να είστε υπομονετικοί, αλλά ταυτόχρονα και πιο υποστηρικτικοί, πιο ενθαρρυντικοί και πιο χρήσιμοι.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο ου ο Ερμής θα κινείται πάλι ανάδρομα, θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε κάποια θέματα που δεν είχατε κίνητρα να ασχοληθείτε, όμως, τώρα θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να τα προχωρήσετε. Μπορεί να μη σας φαίνεται εύκολο και να χρειαστεί λίγος χρόνος, ωστόσο αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε.

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα είστε ενθουσιώδεις και με αρκετή ενέργεια, για να ξεκινήσετε νέα έργα, να κάνετε ταξίδια και να αναζητήσετε ευκαιρίες που αποτελέσουν το επίκεντρο για τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής σας.

Στο τελείωμα του χρόνου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με σχέδια του παρελθόντος που δεν προχώρησαν και να κάνετε κάποιες περισσότερες αναθεωρήσεις

Τοξότης

Το 2021 προβλέπει να έχετε μια ήρεμη και ευημερούσα χρονιά. Συνήθως, κάνετε ακραία και τρελά πράγματα, αλλά φέτος θα είναι πολύ πιο ήρεμα χωρίς να σημαίνει ότι η χρονιά θα είναι βαρετή. Η κοινωνική σας ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ αν το θελήσετε δε θα λείψουν και τα ταξίδια.

Ο ανάδρομος Ερμής το Φεβρουάριο, θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο παρεξηγημένοι, απογοητευμένοι και αδύναμους να εστιάσετε εκεί που πρέπει. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε σχέδια και να επαναφέρετε παλιές ιδέες. Είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε αναθεώρηση και να επεξεργαστείτε τους στόχους σας. Οι διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποδοτικά.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, επικεντρωθείτε σε αλλαγές ή βελτιώσεις του προσωπικού σας χώρου, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας ανθρώπους. Αισθανθείτε πιο δεμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε το χρόνο που έχετε μαζί τους, παρέχοντάς τους υποστήριξη. Μοιραστείτε γνώσεις, μάθετε νέα πράγματα, επεξεργαστείτε πρακτικά σχέδια και να κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα. Εστιάστε στην προσπάθεια βελτίωσης των ικανοτήτων και της ενέργειάς σας για να σημειώσετε πρόοδο.

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου σας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά σας, αλλά και τις αποτυχίες σας. Δείτε τι μπορείτε να αποκομίσετε, σημειώστε σημαντική πρόοδο με πράγματα που έχετε κάνει σωστά και αντιμετωπίστε ότι κάνατε λάθος. Φροντίστε τον εαυτό σας συναισθηματικά και δώστε του την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου και ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό στα μέσα του μήνα, σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε να είστε εργατικοί και να μην τεμπελιάσετε, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο θα κινείται η Αφροδίτη ανάδρομα και θα σας ωθεί να είστε οκνηροί.

Αιγόκερως

Το 2021 συνεχίστε να εργάζεστε για το μετασχηματισμό και την εξέλιξη σας και μάθετε να αντιμετωπίζετε σκληρές πραγματικότητες. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων και βρείτε την προσωπική δύναμη που χρειάζεστε για να βαδίσετε προς την επιτυχία.

Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να κινείται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά και αυτό είναι ευλογία. Οι ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να αποφασίσετε αν θα πάρετε μια ευκαιρία ή όχι. Θα σημειώσετε πρόοδο μόνο εάν δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αναζητήστε ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και κάντε μακροπρόθεσμα σχέδια για αύξηση των εισοδημάτων σας. Εάν δεν προσπαθήσετε να διορθώσετε λάθη και να κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο η κατάσταση θα επιδεινωθεί.

Το ξεκίνημα της χρονιάς θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε απέναντι στην οικογένειά σας, αφού θα αισθάνεστε πιο ανακουφισμένοι. Ίσως να μην θέλετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις μέσα στο σπίτι σας, αλλά μπορεί και να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε καμία. Διατηρήστε την ηρεμία σας και α αποκτήστε λίγο χώρο συναισθηματικά.

Το Φεβρουάριο ενισχύστε διαίσθηση και λογική και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να γίνει πιο καλλιτεχνική και εκφραστική. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να εντυπωσιάσετε σε συνδυασμό πάντα με τη λογική, για να μην εξαπατηθείτε από άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν με όμορφες λέξεις.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, κάντε νέα σχέδια και ενδιαφερθείτε να μάθετε καινούρια πράγματα. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί, ελκυστικοί και κοινωνικοί. Οι προοπτικές θα είναι αρκετά θετικές για να κοιτάξετε προς το μέλλον με μεγαλύτερα όνειρα.

Στο τέλος του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, η διάθεσή σας θα πέσει και δε θα θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα.

Δεν είναι κακό να κάνετε ένα διάλειμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να φτάσετε στο άλλο άκρο και να τεμπελιάζετε. Μείνετε συντονισμένοι με ότι συμβαίνει γύρω σας, αφήστε κατά μέρους τα πείσματα και ασχοληθείτε με οικεία πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Επίσης ασκήστε υπομονή όταν ασχολείστε με άλλους. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν που θέλετε να δείτε ξανά.

Υδροχόος

Το 2021 αφήστε πίσω σας παλιές αποσκευές και κατανοήστε τα κίνητρα και τις επιθυμίες σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και οπλιστείτε με περισσότερη προσωπική δύναμη για να ελέγχετε ήσυχα και με τον δικό σας τρόπο τη ζωή σας.

Με δύο μεγάλους πλανήτες Κρόνο και Δία να κινούνται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, κάντε εκ νέου εκκινήσεις σε ότι έχει μείνει στάσιμο. Η ομαδική εργασία θα σας δώσει περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε. Ζητώντας βοήθεια από τους άλλους και όχι προσπαθώντας να τα κάνετε όλα μόνοι σας, θα κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών και των ανωτέρων σας. Αναλάβετε ευθύνες, ορίστε νέους στόχους, εργαστείτε σε μακροπρόθεσμα σχέδια, αναζητήστε ευκαιρίες, επεκτείνετε τη ζωή σας με νέους τρόπους και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Να είστε έξυπνοι και προσεκτικοί στις προσεγγίσεις σας και να κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς έως τον Φεβρουάριο, μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και να βρείτε υποστήριξη από τα οικεία σας πρόσωπα. Εργαστείτε πάνω στην αντιμετώπιση παλιών ζητημάτων και την απόκτηση περισσότερης συναισθηματικής κατανόησης για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Το Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα αισθάνεστε ότι όλα πάνε στραβά ή λάθος, ενώ θα δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε ακόμα και μικρά προβλήματα. Θα είστε ανυπόμονοι με τους γύρω σας και θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας, αλλά προσπαθήστε να σχεδιάσετε τα πλάνα σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες.

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, σας στηρίζει στο να επιλύσετε προσωπικά ζητήματα και να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας σταθερότητα. Θα επιθυμείτε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους άλλους και θα τα έχετε.

Η Αφροδίτη που θα κινείται ανάδρομα στο τέλος του Δεκεμβρίου, θα σας ωθήσει υποσυνείδητα να ασχοληθείτε με τις σχέσεις, ώστε να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει. Άνθρωποι από το παρελθόν επιστρέψουν στη ζωή σας και αυτό για κάποιο λόγο θα είναι ένα μάθημα ζωής.

Ιχθείς

Με τον Ποσειδώνα που είναι και κυβερνήτης σας να κινείται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, θα ενισχυθεί η διαίσθηση και η φαντασία σας. Η δημιουργικότητα και οι καλλιτεχνικές σας ικανότητες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και να σας κάνουν πιο χαρισματικούς. Μπορεί να είναι εύκολο να αφήνετε τους άλλους να ποδοπατούν τα σχέδιά σας, αλλά οφείλεται να σεβαστείτε τον εαυτό σας και να θέσετε εσείς τα όρια στους άλλους.

Η χρονιά ξεκινάει με την ενέργειά σας αυξημένη και αυτό θα συνεχιστεί και το Φεβρουάριο. Αναλάβετε την ευθύνη να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα και εστιάστε στο να κάνετε κάτι ομαδικό για να μην διασκορπιστείτε, αν και ο ανάδρομος Ερμής θα σας θυμίσει με διάφορους τρόπους πως πρέπει να ξεκουραστείτε και να απομακρυνθείτε για λίγο από προβλήματα που δεν μπορείτε να λύσετε.

Από τον Μάρτιο έως τα μέσα, θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που θεωρείτε ως οικογένεια. Βελτιώστε την κατάσταση στο σπίτι σας για να θέλετε να περνάτε χρόνο στο χώρο σας. Κάντε μια ανακαίνιση αν αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ενεργητικοί.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τα σχέδιά σας, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και να είστε πιο αισιόδοξοι για τις δυνατότητές σας.

Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα τον Ιούνιο, θα φέρει προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όσο είναι νωρίς. Μην αφήσετε τίποτα στη μέση που θα ανακόψει την πορεία σας και θα σας γεμίσει διλήμματα.

Έτσι κι αλλιώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται και αυτή τον Ιούνιο θα φέρει μαζί της θετική ενέργεια για να επιστρέψετε στους κανονικούς σας ρυθμούς, να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχουν χαλάσει οι σχέσεις σας ή να αποκαταστήσετε λάθη.

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας και θα σας κάνει να σκεφτείτε πως αν πείτε ανοιχτά τι σκέφτεστε και τι νιώθετε θα έχετε καλύτερη ανταπόκριση από τους γύρω σας.

Λίγες μέρες πριν κλείσει η χρονιά ο Δίας μεταβαίνει στο ζώδιό σας, δίνοντάς την εκκίνηση να βάλετε τάξη στη ζωή σας και να ξεκόψετε από την συναισθηματική και πνευματική ακαταστασία που υπάρχει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share