Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα από την Λίτσα Πατέρα: "Έρχονται πάρα πολλές αλλαγές και ανατροπές"

Αναλυτικά οι προβλέψεις της!

23 Δεκεμβρίου 2020 13:16
Βόμβα από την Λίτσα Πατέρα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου ανέφερε ότι η σημερινή μέρα πρέπει να ειναι ιδιαίτερα προσεκτική και πώς έρχονται πάρα πολλές αλλαγές.

Η Λίτσα Πατέρα τόνισε στις αστρολογικές της προβλέψεις ότι: Έρχονται πάρα πολλές αλλαγές και ανατροπές. Θα υπάρξει διαδικτυακή αστυνομία. Σε λίγο καιρο δε θα έχουμε μετρητά χρήματα, θα χρησιμοποιούμε μόνο το διαδικτυακό χρήμα. Επίσης αναφέρθηκε και στις φοβίες που έχει σχετικά με αυτή τη νέα εξέλιξη που αναμένεται να έρθει.

Παράλληλα εκτός από την Λίτσα Πατέρα δείτε εδώ ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ζώδια: Δείτε την πρόγνωση από την Λίτσα Πατέρα:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Η σημερινή αυτή όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις και επιμένεις σε παράλογα «θέλω», από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, εξαιτίας αυτής σου της συμπεριφοράς!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Μην ακολουθείς την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και τις παρελθοντικές εμπειρίες σου και πριν πάρεις αποφάσεις και πριν κάνεις κινήσεις! Χειρίσου ορθά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Μην φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά, γιατί θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συμπεριφορά, παρεξήγηση, κάποια σημαντική, ακόμα και μακροχρόνια φιλία σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίε σου! Εσύ οφείλεις να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, έτσι ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και κυρίως να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει άμεσα τις προσωπικές επαφές και τις συμφωνίες σου! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, κλονίζει τις κοινωνικές σου επαφές και επικοινωνίες, διότι είσαι αρκετά αντιδραστικός, οξύθυμος και επιπόλαιος! Πρόσεχε πολύ τι λες, πως το λες και σε ποιον, διότι οι συζητήσεις σου, ενδεχομένως να μην έχουν το αποτέλεσμα που θες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν! Πιθανόν να εξαντληθείς από κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον εξυπνότερα κάποια πράγματα! Επιπλέον, θα πρέπει να βρεις και ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αφού πραγματικά το χρειάζεσαι!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, γι’αυτό αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις! Γενικά, κάνε υπομονή σε ότι κι αν αντιμετωπίσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαφών και συναναστροφών!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου την σημερινή ημέρα! Θα πρέπει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της ροής της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της ζωής σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, οφείλεις να περιορίσεις αυθορμητισμό, εγωκεντρισμό και έπαρση, όσον αφορά την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις, που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις, με εντάσεις και τσακωμούς! Ακόμα κι αν έρθουν αρκετές αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος και λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές συμπεριφορές και σοβαρές ρήξεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συζητήσεις, συμφωνίες, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Απέφυγε οπωσδήποτε κουτσομπολιά, ψέματα, αυθορμητισμό, αγένεια και εριστικότητα στον λόγο σου, διότι αντί να πετύχεις τον σκοπό σου, θα παρεξηγηθείς!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν! Εσύ συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός και μπορεί κάποιες υλικές απώλειες να σε αγχώσουν, αλλά θα δεις πως είναι σίγουρα παροδικές!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share