Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

22 Δεκεμβρίου 2020 00:22
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, είσαι απόλυτα ο εαυτός σου! Ξεχωρίζεις σίγουρα για την λάμψη σου και η ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου, όπως και για την αυξημένη δυναμικότητα σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου να είσαι απαιτητικός και υπερβολικά παραπονιάρης, συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εντάσεις στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά! Καλό θα ήταν, να επενδύσεις σε μία εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων ή κοινωνικές συναναστροφές. Η ημέρα θα σε βοηθήσει πολύ, να ανακαλύψεις κάτι μυστικό, κάτι κρυφό, το οποίο σε αφορά και θα εξυπηρετήσει άψογα κάποιους σκοπούς σου, τώρα αλλά και αργότερα! Ώρα να ανακτήσεις δυνάμεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και συμπαθής και αυτό σε βοηθά να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και να σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε θεωρούν φίλο τους! Θες να βοηθήσεις έμπρακτα και να κάνεις πράγματα για το κοινό καλό και για το λόγο αυτό, όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους σήμερα!

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων, αλλά και εξαιτίας κάποιων συγκυριών, να είσαι απόμακρος συναισθηματικά και επιφυλακτικά εκφραστικός. Ήρθε η στιγμή, να δεις κάποια πράγματα ρεαλιστικά! Απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα, πιθανόν να γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ και ίσως ψυχρός, όμως η σοβαρότητα σου, θα κερδίσει σίγουρα τον απόλυτο σεβασμό των γύρω σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ετοιμάσου για την απόλυτη ανανέωση σήμερα! Μπορείς να αναμένεις περιπέτεια, νέες εμπειρίες, καλοπέραση, πολλές επαφές, νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και λόγια, που ξαναφέρνουν την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, άλλαξε παραστάσεις, μάζεψε εμπειρίες και εκμεταλλεύσου την τύχη σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, όπως και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς χωρίς λόγο, να έχεις το πάνω χέρι και να εξουσιάσεις κάθε πρόσωπο που συναναστρέφεσαι και ενίοτε να χειραγωγείς τις καταστάσεις, γεγονός που θα γυρίσει εναντίον σου, αργά ή γρήγορα!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά –όπως πάντα- γοητευτικός! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αποφεύγεις να πάρεις μέρος σε τσακωμούς και καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να εξαρτάσαι συναισθηματικά απ'την αποδοχή των άλλων και έτσι, να μην δίνεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα συναισθήματα τους!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λες όχι στις ανούσιες δραστηριότητες και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά και ουσιαστικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για να βρεις μόνιμες λύσεις, σε όλα σου τα προβλήματα και να αποφασίσεις να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη της ζωής σου, βλέποντας επιτέλους την ουσία! Σε αφορά μόνο, το βάθος και το νόημα της συμπεριφοράς των άλλων ανθρώπων, γεγονός που θα σε ευνοήσει!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με την Σύνοδο Δία-Κρόνου! Θα έχεις έντονη, αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές και συζητήσεις! Έχεις μπόλικη τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα έρχονται απανωτές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους, αν περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείς!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Κριέ, είσαι απίστευτα ευαίσθητος, συναισθηματικός και τρυφερός με τον περίγυρο σου! Όμως και οι άλλοι σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αδυναμία και την αγάπη τους! Την σημερινή ημέρα θα ασχοληθείς και θα αντλείς δύναμη από την αγάπη της οικογένειας σου και των επικείμενων θετικών γεγονότων μέσα στο σπίτι! Καλό θα ήταν, να μην είσαι τόσο προστατευτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην θεωρήσουν την συμπεριφορά σου, αποπνικτική!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώσεις ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από κοινωνικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές, ο περίγυρος σου θα θελήσει να σου εκφράσει με ποικίλους τρόπους, τα αισθήματα του και τις σκέψεις του! Η ευθεία και άμεση επικοινωνία και συζήτηση, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου και τους στόχους σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις! Σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, βελτιώνονται!

Ιχθείς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, είσαι αποφασισμένος να φέρεις όλες τις καταστάσεις στα μέτρα σου και θα τα καταφέρεις εύκολα! Θες να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου! Προσοχή όμως! Προσπάθησε να μην γίνεσαι τόσο αυστηρός με τους άλλους και να θες να ελέγχεις τα πάντα εσύ! Επειδή δεν σε έχουν συνηθίσει έτσι, θα τους κακοφανεί αυτή η συμπεριφορά! Φρόντισε, λοιπόν να κρατήσεις την καλοπροαίρετη και ευέλικτη προσωπικότητα σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share