Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις για 2 ζώδια» - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Αναλυτικά οι προβλέψεις του!

22 Νοεμβρίου 2020 14:18
«Σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις για 2 ζώδια» - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης μας προειδοποιεί για την εβδομάδα, που έρχεται, με τον έμπειρο αστρολόγο να αναφέρει πως θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις για δύο ζώδια, ενώ για τα υπόλοιπα προβλέπει μέσες-άκρες μια ανακούφιση.

Ο ίδιος τονίζει, ότι μες στην καραντίνα αρκετά ζώδια μπορούν να δουν τις επόμενες ημέρες (23-29/11) με αισιοδοξία, έχοντας θετικές εξελίξεις, με τη Λίτσα Πατέρα να βλέπει πολλές αλλαγές.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για αυτή την εβδομάδα (23-29/11)

Κριός

Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο προς το τέλος του μήνα, όπου μια σειρά από γεγονότα θα έχουν ένταση και εκρηκτικό χαρακτήρα και καθώς ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, πάρτε μέτρα ασφάλειας προς κάθε κατεύθυνση. Κινηθείτε μεθοδικά και υπομονετικά και βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε ψυχολογικά, καθώς συνεχίζεται ο εγκλεισμός. Αποφύγετε ότι σας εκνευρίζει ή ότι σας τρομάζει. Υποστηρίξτε περισσότερο το αντικείμενο της δουλειάς σας, έστω και από απόσταση. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα γιατί η Αφροδίτη μπορεί να σας ρίξει σε «βάλτους και παγίδες». Αν κάτι δεν προχωρά μην επιμένετε να το αλλάξετε ή να το καταφέρετε. Στη διαχείριση των οικονομικών σας φανείτε εξαιρετικά προνοητικοί.

Ταύρος

Η εβδομάδα που ακολουθεί, έχει σύνθετο χαρακτήρα για εσάς. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό ρίχνει φως σε ένα σχετικό σκοτάδι στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ο Άρης στον Κριό επιμένει να σας ταλαιπωρεί στο χώρο της δουλειάς σας, είτε είστε μέσα σε αυτόν, είτε είστε σε απόσταση από αυτόν. Ιδιαίτερη προσοχή δώστε σε υποχρεώσεις νομικές, οικονομικές και επαγγελματικές. Μην κάνετε λάθη στις διεκπεραιώσεις των υποθέσεων και μην πηγαίνετε ενάντια στον νόμο. Μέσα σε όλα δεν θα λείψει ένα χαρμόσυνο γεγονός ή μια ευχάριστη είδηση που λειτουργεί σαν προάγγελος για το μέλλον. Αποφάσεις που θα πάρετε, ή συμφωνίες που θα κλείσετε, απαιτούν ώριμη σκέψη και σωστό υπολογισμό.

Δίδυμοι

Και ενώ η δουλειά συνεχίζει να σας προβληματίζει, ο τομέας των κοινωνικών σχέσεων παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, παρά τη συνέχιση του εγκλεισμού. Η παραμονή του Ερμή στον Σκορπιό σας βοηθά σε κάθε λογής «καταδύσεις και έρευνες» προκειμένου να βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, ή σε οικονομική υποστήριξη που χρειάζεστε. Η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε ένα μεταβατικό διάστημα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει να πάρετε στα σοβαρά τυχόν δύσκολα, ή δυσάρεστα περιστατικά σε αυτήν. Η πηγή των εσόδων σας παραμένει στενή. Η επινόηση όμως και η εφευρετικότητά σας βοηθούν να βρείτε υποστήριξη και διεξόδους προκειμένου να καλύψετε πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις. Ο Δίας, αν και αδύναμος στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει αυτές τις ημέρες, πιο ευεργετικά για εσάς από πλευράς συμπεριφοράς τρίτων και αυτό θα φέρει μια μεγάλη ανακούφιση πριν ο μήνας κλείσει.

Καρκίνος

Όπως όλοι έτσι και εσείς επηρεάζεστε από αυτά που συμβαίνουν, που λέγονται και που διαδραματίζονται. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας η Σελήνη θα σας επηρεάσει ποικιλότροπα σε όλη την πορεία αυτής της εβδομάδας. Η διάθεσή σας θα διακυμανθεί από την απογοήτευση μέχρι τον ενθουσιασμό και από την ερωτική επιμονή, μέχρι την κρίση των ψευδαισθήσεων. Οι δικοί σας άνθρωποι θα σας απασχολήσουν. Δεν θα λείψουν μερικές καλές στιγμές στα ερωτικά σας, ωστόσο οι δυσκολίες είναι αντιμετωπίσιμες και ο κύκλος τους σύντομα κλείνει οριστικά. Συνθήκες εργασίας και κατάσταση της διάθεσης ή της υγείας είναι τομείς που πρέπει να προσέχετε σε καθημερινή βάση και αυτό γιατί οι ισορροπίες αυτών των δύο τομέων αλλάζουν συνεχώς. Πρώτον δεν πρέπει να κάνετε λάθη στη δουλειά σας και δεύτερον δεν πρέπει να θέσετε την υγεία σας σε κίνδυνο.

Λέων

Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από αυτά που νομίζετε, αν κάτσετε και σκεφτείτε έξυπνα. Μπορείτε να είστε ψυχολογικά καλύτερα, αν απαλλαγείτε από τον ιδιοψυχαναγκασμό της παρακολούθησης των ειδήσεων που τρομάζουν. Μπορείτε ακόμα να επιστρατεύσετε το πολιτιστικό στοιχείο του ζωδίου σας και να φτιάξετε ένα καινούριο ωραίο σκηνικό μέσα στο οποίο να κινείστε. Ο εγκλεισμός θα σας επηρεάσει περισσότερο από άλλους αυτήν την εβδομάδα και πρακτικά και ψυχολογικά. Ο Άρης στον Κριό όμως σας βοηθά να βρείτε μυστικές διεξόδους απόδρασης χωρίς να εκτεθείτε απέναντι στο νόμο. Προσπαθήστε να τις βρείτε, μην χάνετε την επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που σας είναι χρήσιμα, ή με παράγοντες που σας φτιάχνουν το κέφι. Μην αφήνετε τρίτους να υπεισέρχονται στα προσωπικά σας και μην κάνετε δηλώσεις που ενοχλούν κάποιους παράγοντες.

Παρθένος

Η τελευταία περίπου εβδομάδα του Νοεμβρίου, τα γεγονότα σας αναγκάζουν να στρέψετε την προσοχή σας στο οικογενειακό περιβάλλον. Άλλο τόσο όμως θα σας επηρεάσει ακόμα μια φορά και ο Ερμής στη διέλευσή του από τον Σκορπιό. Σας βοηθά να ανακαλύψετε αιτίες γεγονότων ή περιστάσεων, αλλά άλλο τόσο θα σας τρομάξει με την αποκάλυψη κάποιων μυστικών που δεν ξέρατε. Το γενικότερο κλίμα φαίνεται να έχει λιγότερη επιβάρυνση στην ψυχή σας αυτές τις ημέρες, καθώς θα διευκολυνθείτε να καλύψετε ανάγκες σας, ή να εφοδιαστείτε με πράγματα που χρειάζεστε. Παρόλο που είστε από τα ζώδια που ευνοείστε από την επίδραση της πολυαστρίας, αυτήν την περίοδο νιώθετε εξαιρετικά μπλοκαρισμένη τη δημιουργική σας επίδοση και άλλο τόσο έχει δυσκολέψει μια σχέση αγάπης. Μην πηγαίνετε ενάντια στις καταστάσεις από πείσμα ή πειραματισμό και μην αγνοείτε νόμους και συνθήκες που κυριαρχούν.

Ζυγός

Για εσάς, οι ημέρες που ακολουθούν είναι ελαφρώς ανακουφιστικές στην επικοινωνία και στις συνεννοήσεις με ένα λειτουργικό περιβάλλον. Η συνεύρεση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Σκορπιό, ευαισθητοποιεί αλλά και ταυτόχρονα καλύπτει τις συναισθηματικές υποχρεώσεις σας και ανάγκες, αλλά και τις συναισθηματικές. Οι δυσκολίες στα οικογενειακά σας μπορούν να υποχωρήσουν και η συνεννόηση με τους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτόν τον χώρο να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Πνίγεστε μέσα στους περιορισμούς που επιβάλλει η γενικότερη κατάσταση, αλλά με βοηθό τη φαντασία μπορείτε να επιτύχετε νοερές αποδράσεις ή να ασχοληθείτε περισσότερο με το διάβασμα και την ηλεκτρονική επικοινωνία. Ερωτικά αρκεστείτε στο οτιδήποτε μπορεί να σας δοθεί, χωρίς γκρίνια και παράπονα.

Σκορπιός

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, έρχεται να βελτιώσει την κατάσταση στα αισθηματικά ή ερωτικά σας ζητήματα. Αλλά και ο Ερμής που προπορεύεται σας βοηθά να διεκδικήσετε δικαιώματα, να επιτύχετε στις επιδιώξεις και να κλείσετε καινούριες συμφωνίες, κυρίως όσοι λειτουργείτε στο ελεύθερο επάγγελμα. Αποφύγετε δυσάρεστα ακούσματα ή περίπλοκες καταστάσεις. Μην απογοητεύεστε για κάτι που ακόμα καθυστερεί να σας δοθεί, αλλά και μην ρισκάρετε σε κάτι που δεν έχει εχέγγυα να επιτύχει. Το σύνδρομο της στέρησης θα σας αγγίξει αρκετές φορές, τόσο στο χώρο των απολαύσεων, όσο και στο χώρο της κοινωνικότητάς σας. Δείτε το στωικά και έξυπνα και συνειδητοποιήστε ότι δεν είστε μόνο εσείς, αλλά και όλος ο υπόλοιπός κόσμος βρίσκεται στην ίδια μοίρα. Όλα τα δύσκολα κάποια στιγμή τελειώνουν και έτσι θα τελειώσει και αυτό. Τουλάχιστον έχετε υπομονή από φύση και δεν έχετε παρά να την επιστρατεύσετε, ακόμα μια φορά.

Τοξότης

Εσάς σας βοηθά ο χαρακτήρας, η φαντασία και ένας κρυφός δονκιχωτισμός που έχετε μέσα σας. Δηλαδή μπορεί ο κόσμος να καίγεται αλλά το δικό σας μυαλό είναι φωτεινό και ανεξάρτητο και αυτό σας σώζει. Σας διακρίνει επίσης μια εγγενής γνώση και διαίσθηση. Δεν περιμένετε να σας πουν οι άλλοι, εσείς ξέρετε να δώσετε τις απαντήσεις. Αναμφίβολα δεν σας αρέσει να σας φυλακίζουν, αλλά έχετε βρει και θα βρείτε επίσης υποκατάστατα εικονικής φυγής για να μην απελπίζεστε. Η ψυχική σας διάθεση είναι καλύτερη, η καθημερινότητα γίνεται λίγο πιο ενδιαφέρουσα και οικονομικά, αρχίζει να διαφαίνεται λίγο περισσότερο φως στο τρέχον παρόν. Είναι σίγουρο ότι έχετε σχέδια και αργά ή γρήγορα θα τα υλοποιήσετε. Τις μέρες που ακολουθούν ασχοληθείτε με τις άμεσες ανάγκες και υποχρεώσεις σας, αποφύγετε αγχώδεις αγωνίες και ευθιξίες για τις ανοησίες των άλλων. Σύντομα αρχίζει ένας καλύτερος κύκλος και η χρονιά που έρχεται θα σας λυτρώσει από όλον αυτόν τον περιορισμό που επέβαλε αυτό το έτος.

Αιγόκερως

Ετσι και αλλιώς είστε άνθρωποι υπομονετικοί και ανθεκτικοί. Τις ημέρες που ακολουθούν και ενώ το γενικότερο κλίμα παραμένει το ίδιο, εξελίσσονται με καινούριο ενδιαφέρον οι σχέσεις με τους άλλους, ή έτσι τουλάχιστον θα φανεί. Αποκαλύπτονται αλήθειες που θέλετε να ξέρετε, εξυπηρετήστε από εξωτερικούς παράγοντες και κάποια στιγμή συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν δύο καλοί φίλοι δίπλα σας. Επίσης και τα αισθηματικά σας δεν είναι τόσο άσχημα και αυτό εξαρτάται από τη δική σας οπτική γωνία. ‘Εχετε συνηθίσει να είστε λειτουργικοί και από μακριά. Μπορείτε να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί με την ηλεκτρονική επικοινωνία τώρα. Όσοι έχετε μεγαλύτερες αρμοδιότητες θα τις εκμεταλλευτείτε για να λύσετε προσωπικά προβλήματα και όσοι έχετε οικονομικές υποχρεώσεις, μπορείτε με επιτυχία να επιτύχετε πίστωση χρόνου από τους αρμόδιους παράγοντες, ή από τους δανειστές σας.

Υδροχόος

Θα σας απασχολήσει πολύ η εργασία και τα αποτελέσματά της θα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Γίνονται περισσότερο αναγνωρίσιμες οι ικανότητές σας, όπως και η παρουσία σας στο χώρο που εργάζεστε ή δραστηριοποιήστε. Οι επιστήμονες, ή οι ξεχωριστοί του ζωδίου σας θα αναλάβετε να εκτελέσετε νέες υποχρεώσεις και καθήκοντα. Οι περισσότερο απλοί και καθημερινοί τύποι θα έχετε φορτωμένο πρόγραμμα ποικίλων υποχρεώσεων. Μέσα σε όλα προκύπτει και κάτι έντονα ερωτικό, το οποίο όμως δεν είναι εύκολο στη διαχείρισή του. Και τέλος, έχετε τη δυνατότητα μεγαλύτερων μετακινήσεων κατ΄ επανάληψη με ακλόνητα άλλοθι και δικαιολογητικά για να τις πραγματοποιήσετε.

Ιχθείς

Είστε οι άνθρωποι που παραπονιέστε εύκολα αλλά και που βρίσκετε εύκολα αντίδοτα στα προβλήματά σας. Όπως οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, έτσι και εσείς ξέρετε να βρίσκετε καταπακτές να αποδράσετε ή τρόπους να καταφεύγετε σε μια πλασματική πραγματικότητα ανακουφιστικού χαρακτήρα. Ο εγκλεισμός σας ενοχλεί λιγότερο από ότι άλλους. Ο Ερμής σας έκφραση και η Αφροδίτη σαν συναίσθημα σας καλύπτουν περισσότερο τις ημέρες που ακολουθούν. Δεν θα λείψουν όμως κάποιες νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ή πρόσκαιρες αντιξοότητες. Εδώ αρωγός σας θα είναι, ή η διαίσθησή σας, ή ως συνήθως, ένας από μηχανής θεός του εξωτερικού σας περιβάλλοντος. Τέλος είστε τυχεροί, ώστε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, έστω και αν η διάρκειά της θα είναι σύντομη.

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share