Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

"Μαύρη" μέρα γι' αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί

Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο σήμερα;

10 Νοεμβρίου 2020 12:15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας έδωσε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Ποιοι θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξετε; Εκτός όμως, από τις προβλέψεις της Λεούση, δείτε εδώ όσα ανέφερε η Άση Μπήλιου.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Πλησιάστε τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τους τις ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας θα είναι δεδομένες, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέλω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση.

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη που θα νιώσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εμπλουτίζοντας τον με νέες γνωριμίες, θα αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε σε ετοιμότητα ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Εάν βρεθείτε σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι ερωτικοί πειρασμοί όχι μόνο δε θα λείπουν, αλλά θα σας δώσουν χώρο να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχθείτε τι ακριβώς ζητάτε. Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αφτιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας θα φτιάξει ακόμα περισσότερο αν αποφασίσετε ένα ταξιδάκι. Πριν αποφασίσετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, δείξτε προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δε βοηθάει να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε. Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε το λόγο που είστε με το σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.

ΙΧΘΥΣ: Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού, όσον αφορά την επικοινωνιακή σας επαφή.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share