Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαύρο Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

16 Οκτωβρίου 2020 07:11
Μαύρο Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα που διανύουμε σας παρουσιάζουμε παρακάτω και τις προβλέψεις του για το Σαββατοκύριακο!

Ποια είναι τα ζώδια που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά τις επόμενες ώρες; Εστιάστε στις παρακάτω προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη εκεί που μιλάει για το Σαββατοκύριακο!

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Kριός

Εβδομάδα με Νέα Σελήνη στις 16 στον απέναντί σας Ζυγό, ανακινεί αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα τα οποία χρειάζονται προσοχή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι συγκρατημένα αισιόδοξος και καταστρώστε τη στρατηγική σας, που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε το μέλλον και να προσαρμοστείτε δημιουργικά στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Φροντίστε να μην ανακαλέσετε οτιδήποτε σας έφερε σε δύσκολη θέση και δώστε προτεραιότητα σε ότι σας βάζει σε μια νέα πορεία, σας προκαλεί ενδιαφέρον και υποστηρίζει την ασφάλειά σας, τόσο την πρακτική, όσο και την συναισθηματική. Αποφύγετε δραστηριότητες που σας εκθέτουν σε κινδύνους και δώστε μια μικρή πίστωση χρόνου σε οτιδήποτε σας αφορά, αλλά δεν έχετε αποφασίσει που να το κατατάξετε. Μιλήστε με εκείνους που έχουν θετική στάση σε κάποιες αναζητήσεις σας.

Ταύρος

Αναμορφωτική η εβδομάδα της Νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 16, για πολλούς από εσάς, καθώς βγαίνετε από μια περίοδο που άλλαξε τις καθημερινές σας συνήθειες. Οι περισσότεροι ανταποκριθήκατε στις κρίσιμες στιγμές και είστε από εκείνους με τις μικρότερες απώλειες. Έμφαση όμως απαιτεί ο οικονομικός τομέας και θα πρέπει να εστιάσετε σε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει το εισόδημά σας, ή το αίσθημα ασφάλειας που αντλείτε από αυτόν. Αισθηματικά μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά πολλές από αυτές οφείλονται στην επιμονή σας να εξηγείτε λογικά αυτά που οι άλλοι προσφέρουν με την καρδιά τους. Προσέξτε μικρά θέματα υγείας και αποφύγετε επίσης να δίνετε συμβουλές σε άλλους, τις οποίες καταστρατηγείτε πρώτοι εσείς οι ίδιοι.

Δίδυμοι

Παίρνετε ανάσα από τα γεγονότα που σας ταρακούνησαν, αλλά ακόμα δεν έχετε φτάσει στο τέλος της διαδρομής. Χρειάζεται να υπερασπιστείτε ότι είναι δικό σας, ότι φαίνεται να έχει υποστεί ζημιές και ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο σημείο στο οποίο θα θέλατε. Στο περιβάλλον σας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν συμβουλές, να σας προσφέρουν λύσεις και να σας στηρίξουν σε οτιδήποτε στηρίζετε σε σωστά επιχειρήματα. Αποφύγετε να μετακινηθείτε χωρίς λόγο, ιδιαίτερα αν αυτή σας η μετακίνηση αφήνει πίσω της εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής σας βοηθά να επικοινωνήσετε τις θέσεις και τις επιθυμίες σας, να προσεγγίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ζήσετε ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο με τον σύντροφο, ή τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τον Κώστα Λεφάκη: Συνταρακτικές αλλαγές στη ζωή τους θα δουν 5 ζώδια

Καρκίνος

Δυσκολεύεστε ακόμα να βάλετε σε τάξη τα πρακτικά ζητήματα και ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Επειδή συνηθίζετε να συνδέετε τα πράγματα και τις καταστάσεις μεταξύ τους, φαίνεται ότι έχετε λίγο μπερδευτεί με τις προτεραιότητές σας, με συνέπεια να εκνευρίζεστε εύκολα και να δίνετε δικαιώματα να σας επικρίνουν. Αποσυρθείτε από ότι δεν σας αφορά, δεν σας ενθουσιάζει και δεν σας εξυπηρετεί. Αισθηματικά περνάτε μια περίοδο ρευστότητας και αυτό γιατί κάτι έχει αλλάξει κυρίως μέσα σας, με ότι μέχρι πρότινος, φαινόταν να σας δίνει χαρά, ή αφορμή για να προσπαθείτε για το καλύτερο. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας κάνει ευάλωτους σε συναισθηματικές ανάγκες, ή σας ωθεί στην υπερβολική εξάρτηση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας, η οποία σημειωτέον, μπορεί να οφείλεται σε εντελώς διαφορετικούς λόγους από εκείνους που εσείς πιστεύετε!

Λέων

Έξοδα αποκατάστασης φέρνει σε εσάς η εβδομάδα που ξεκινά, αλλά προβλέπεται να τα καταφέρνετε αν αποφύγετε τις υπερβολές. Το πρώτο μισό της έχει διαβουλεύσεις στα επαγγελματικά, οργάνωση των επόμενων κινήσεών σας και μετά, θα ασχοληθείτε με το κυνήγι της ευκαιρίας, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον τομέα που ασχολείται ο κάθε ένας από εσάς. Πάντως, οι πιο φιλόδοξοι και οι πιο ευνοημένοι λόγω ταλέντων θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε εμπόδια, να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, αλλά θα πληρώσετε και ένα αντίτιμο σαν δίκαιο καταχώρησης της οποιασδήποτε κατάκτησής σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό της Παρασκευής σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή στα αισθηματικά σας, ή να επικαλεστείτε το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας για να επιδιώξετε αποκατάσταση των όποιων ρηγμάτων στη σχέση σας.

Παρθένος

Παρά τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου, πολλοί από εσάς είχατε προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και στις επιταγές της. Τώρα που τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση, αισθάνεστε σαν να βγαίνετε λίγο από τα νερά σας και σαν να πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή στις βασικές σας επιδιώξεις. Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, τόσο πιο γρήγορα θα γίνετε και πάλι τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος και θα αμειφθείτε για αυτό. Αισθηματικά αφήστε ένα μικρό πρόβλημα στην ησυχία του! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τον οικονομικό τομέα και σας φέρνει διλήμματα σχετικά με τη διαχείριση ενός σημαντικού, σχετικού ζητήματος που σας απασχολεί. Απομονώστε το όμως από τις άλλες σας ιδιότητες, υποχρεώσεις και επιθυμίες!

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Παρασκευή ενισχύει την αισιοδοξία σας, αυτήν την περίοδο των γενεθλίων σας και σας χαρίζει ευκαιρίες δράσης και προβολής σας. Το καλό είναι ότι η διάθεσή σας είναι βελτιωμένη, η επικοινωνία και τα κοινωνικά ερεθίσματα αναβαθμισμένα και εσείς αισθάνεστε ευνοημένοι από συμπτώσεις και συγκυρίες. Είναι καιρός να δώσετε ώθηση στην εργασία, στις φιλοδοξίες σας και σε οτιδήποτε αναδεικνύει τα ταλέντα σας. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας υποδεικνύουν τα καθήκοντά σας και μην επαναπαύεστε σε διαβεβαιώσεις που δεν έχουν πρακτικό αντίκρισμα. Αισθηματικά, προσέξτε αυτά που γίνονται και δεν λέγονται, καθώς στην πορεία μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων, καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο σας θέλει στις επάλξεις για να συνεχίσουν οι θετικές προσφορές του συντρόφου ή των άλλων σε αυτόν τον τομέα.

Σκορπιός

Χρειάζεται να κάνετε αλλαγές σε πολλούς από τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην ένταση με την οποία εκφράζετε την αποφασιστικότητά σας. Η επικοινωνία θα αποδειχτεί καίρια για το αποτέλεσμα των επιδιώξεών σας, για αυτό και θα πρέπει να την εμπλουτίσετε με τα κατάλληλα επιχειρήματα. Οικονομικά, οι εκκρεμότητες συνεχίζουν να σας απασχολούν, αλλά όχι με την ίδια ένταση όπως στο παρελθόν. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιο ευνοϊκές για να επιχειρήσετε να δώσετε λύσεις, να προφυλάξετε δικαιώματα, να φανερώσετε τα ταλέντα σας και να επιδιώξετε αναβάθμιση της θέσης σας στην εργασία. Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής στον Ζυγό επηρεάζει τον ψυχισμό σας και, κατά έναν περίεργο τρόπο, που είναι αντίθετος με τη συνηθισμένη σας συμπεριφορά σας οδηγεί σε υπερβολές και εντάσεις, ιδιαίτερα με ανθρώπους που έχετε διαφορές από το πρόσφατο παρελθόν.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής στον Ζυγό καθορίζει το κλίμα αυτής της εβδομάδας, καθώς ενισχύει τις πρωτοβουλίες σας, αίρει εμπόδια και σας απαλλάσσει από ευθύνες και συνέπειες προηγούμενων καταστάσεων. Η καλή σας τύχη στις λεπτομέρειες επιστρέφει, αρκεί να μην έχετε εγκαταλείψει τον αγώνα που κάνατε. Αισθηματικά, προβλέπονται νέες γνωριμίες για τους ακόμα ελεύθερους από εσάς. Οι έχοντες σχέση θα καταφέρετε να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας, να βρείτε νέα κοινά ενδιαφέροντα και να βάλετε σε τάξη το σπίτι ή την οικογένεια. Οικονομικά φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε έξοδα από επιθυμίες της στιγμής, ούτε όμως και να δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις που δεν εξυπηρετούν τον οποιονδήποτε στόχο σας. Το γενικότερο κλίμα δεν αλλάζει, προνοήστε όμως ώστε να μην επηρεάζεστε υπερβολικά από τα μέτρα που σας αφορούν και σας περιορίζουν.

Αιγόκερως

Εξακολουθείτε να είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου αν και τώρα τα πράγματα που σας απασχόλησαν φαίνεται να κατευνάζονται και να παύουν να είναι αδιέξοδα. Σε αυτήν την εξέλιξη σημαίνοντα ρόλο παίζουν και άτομα του περιβάλλοντός σας, τα οποία συμμερίζονται απόψεις και σας βοηθούν να διαχειριστείτε καλύτερα αυτά που σας συμβαίνουν. Αισθηματικά, οφείλεται στη Νέα Σελήνη στον Ζυγό της Παρασκευής που, κάποιοι από εσάς, παραμένετε ανασφαλείς, ενώ κάποιοι άλλοι, νιώθετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που προσφέρετε και σε αυτά που εισπράττετε. Φροντίστε να δώσετε μια πιστευτή για εσάς εξήγηση σε όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον τομέα, γιατί διαφορετικά τα γεγονότα μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Άρη από τον Κριό δίνει το ύφος της περιόδου αυτής, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που υπήρχε μέχρι σήμερα. Ευκαιρίες και δυσκολίες θα εναλλάσσονται και θα επικρατούν εκείνες οι οποίες είναι πιο κατάλληλα προετοιμασμένες. Δώστε μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν ή επηρεάζουν πρακτικά τις εξελίξεις των επιδιώξεών σας. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας για εργασία, ή μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να αλλάξετε κάποιες καθημερινές σας συνήθειες. Φροντίστε τα πρακτικά σας θέματα καλύτερα από άλλες φορές, μην επικρίνετε συναδέλφους και συνεργάτες και μην απομονώνεστε, επιδιώκοντας υπερβολική χρήση εκείνου που σας χαρίζει τώρα χαρά και ικανοποίηση.

Ιχθύες

Τα γεγονότα φαίνεται να αλλάζουν χαρακτήρα και ένταση. Στην αρχή της εβδομάδας μπορείτε να επιδιώξετε βελτίωση των εμπορικών, επαγγελματικών και πρακτικών υποθέσεών σας. Από τα μέσα της περιόδου και καθώς πλησιάζουμε στην Νέα Σελήνη της Παρασκευής στον Ζυγό, οι περισσότεροι από εσάς φαίνεστε απασχολημένοι με προσωπικές υποθέσεις, με υπεράσπιση δικαιωμάτων σε ευαίσθητους τομείς της ζωής σας και εκεί που δεχθήκατε σημαντικές προκλήσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Οικονομικά, δέχεστε πιέσεις για να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις του παρελθόντος, ή του τρόπου ζωής σας. Αισθηματικά, όλα είναι ρευστά και κάθε κατάκτηση γίνεται με εμπόδια. Οι ελεύθεροι φροντίστε να μην είστε βιαστικοί στις επιδιώξεις σας και να ελέγχετε καλύτερα αν ο άνθρωπος που σας αφορά, είναι κατάλληλος για να καλύψει τις ανάγκες σας!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share