Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Λίτσα Πατέρα: "Εβδομάδα κόλαση για 3 ζώδια!"

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

28 Σεπτεμβρίου 2020 11:57
Λίτσα Πατέρα:

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της εβδομάδας για τα 12 ζώδια!

Αντιφατική η νέα εβδομάδα σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα, όπως και η προηγούμενη, με την γνωστή αστρολόγο να τονίζει πως θα έχει αρκετές δυσκολίες για πολλά ζώδια! Ποια θα είναι όμως τα 3 που θα περάσουν πιο δύσκολα και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

Η Άντα Λεούση προειδοποιεί: Δύσκολο το ξεκίνημα της εβδομάδας γι' αυτά τα ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η αστρολόγος Άντα Λεούση έδωσε τις ημερήσιες 28/9 αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια... Ποιοι θα έχουν επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν και τι πρέπει να προσέξετε; Εκτός όμως, από τις σημερινές προβλέψεις, διαβάστε εδώ τις εβδομαδιαίες.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις της Λεούση, αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να προχωρήσετε τους στόχους σας ζητήστε μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη, αλλά μη φτάσετε και σε ακραίες καταστάσεις αν δε σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως να χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους αν θέλετε να καλυτερεύσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε για την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας.

ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΛΕΩΝ: Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνετε πάντα στους άλλους τα περιθώρια να σας κατευθύνουν, πρέπει να πάρετε και οι ίδιοι αποφάσεις. Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σας φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά. Μια νέα γνωριμία που θα έρθει θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στον επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν επιβάλετε κάποιους κανόνες πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζεται να τηρούνται σωστά. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, ακούστε τη διαίσθησή σας. Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπέρ του δέον συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο. Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share